خواص و فواید پزشکی دارچین
۲۳ دی ۱۳۹۴، ۱۵:۰۹
خواص و فواید پزشکی دارچین
دارچین (cinnamon) یکی از ادویههای مشهور است، که در تعداد زیادی از خوراکی ها استفاده میشود. اما در طب سنتی این خوراکی فقط ادویه نبوده و خواص و فواید درمانی نیز دارد. دارچین به دودسته دارچین سیلان (در آمریکای جنوبی میروید) و دارچین سنا (یا دارچین چینی که در جنوب آسیا میروید) تقسیم میشود. در قرون وسطی دارچین برای درمان سرفه، ورم مفاصل و گلودرد استفاده میشد. برطبق تحقیقات جدید ثبت شده در کتابخانه ملی پزشکی ایالات متحده آمریکا، دارچین برای درمان گرفتگی عضلات، استفراغ، اسهال، عفونت، سرماخوردگی و بیاشتهایی استفاده میشود. همچنین به گفته مرکز دیابت انگلستان، دارچین میتواند قندخون را در افراد مبتلا به دیابت نوع 1 و 2 کاهش دهد، هرچند که تحقیقات بیشتری برای اثبات این ادعا نیاز است. سایر موارد عبارتست از:
عفونت های قارچی: برطبق انستیتوی ملی سلامت آمریکا، سینامالدئید (یک ماده شیمیایی موجود در دارچین سنا) میتواند در مقابله با عفونت های باکتریایی و قارچی کمک کند.
دیابت: دارچین میتواند سطح قند و چربی را در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 بهبود بخشد. محققان معتقدند مصرف روزانه 6 گرم دارچین میتواند به کاهش گلوکوز سرمی، تریگلیسیرید و کلسترول خون در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 کمک نماید. وجود دارچین در رژیم غذایی افراد دیابتی میتواند به کاهش اثرات جانبی دیابت و بیماری های قلبی کمک نماید.
بیماری آلزایمر: برطبق تحقیقات جدید، مواد موجود در دارچین میتواند از ابتلا به بیماری آلزایمر پیشگیری کرده و یا سرعت پیشرفت این بیماری را کم نماید.
اچ آی وی: تحقیقات جدید نشان میدهد که دارچین میتواند بصورت بالقوه ضد ویروس اچ آی وی، مفید باشد. کاراترین نوع دارچین علیه ویروس اچ آی وی 1 و 2 نوع چینی (سنا) آن میباشد.
بیماری ام اس (Multiple Sclerosis): دارچین میتواند پیشرفت بیماری ام اس را کاهش داده و بجای بعضی از داروهای گران قیمت که برای این بیماری استفاده میشوند، مصرف شود.
کاهش اثرات منفی غذاهای پرچرب: رژیم غذایی پر دارچین میتواند اثرات منفی خوراکی های پرچربی را کاهش دهد.
*میزان مصرف توصیه شده دارچین
بعضی از محققان مصرف روزانه 2 تا 4 گرم پودر دارچین را توصیه مینمایند و بعضی دیگر معتقدند این مقدار باید بین 1 تا 6 گرم دارچین باشد، با اینحال توجه داشته باشید مصرف بیش از اندازه دارچین میتواند مسموم کننده باشد.
*ارزش غذایی دارچین
بر طبق دپارتمان کشاورزی ایالات متحده، 10 گرم دارچین حاوی:
24.7 کیلوکالری انرژی،0.12 گرم چربی،8.06 گرم کربوهیدرات و0.4 گرم پروتئین میباشد.
*خطرات و تداخلات دارویی دارچین
عوارض جانبی: معمولا دارچین اثرات جانبی خاصی ندارد. مصرف دارچین در بعضی از افراد باعث واکنش های آلرژیکی میشود. همچنین مالیدن دارچین برروی پوست میتواند باعث سرخی و التهاب پوست شود.
تداخلات دارویی: دارچین ممکن است با داروهای آنتی بیوتیک، دیابت، رقیق کننده خون، داروهای قلبی و بعضی دیگر از داروها تداخل داشته باشد، در اینباره با پزشک خود مشورت نمایید.
مطالب مرتبط
نظر کاربران
نظری برای این پست ثبت نشده است.
تبلیغات
وب گردی
- حداقل سرمایه برای واردات از دبی: آنچه باید بدانید
- چطور زودتر از همه از پیش فروش قطارها مطلع شویم؟
- چه کسانی نمی توانند مهاجرت کنند؟
- تفاوت رهگیری مالیاتی و کد مالیاتی چیست؟
- نوآوریهای جدید تتر در ارائه خدمات مالی دیجیتال
- عمر باتری آیفون 15 پرو مکس در مقابل سامسونگ اس 24 اولترا
- دوره mba و dba مرکز آموزش های آزاد دانشگاه تهران
- آینده واردات عروسک و اسباب بازی از چین به ایران، پیشبینی و ترندها
- قطار رجا؛ انتخابی امن و راحت برای سفرهای شما
- حضور خوشبخت در نمایشگاه آگروفود ۱۴۰۳ بیشتر
بیشترین نظر کاربران
![«آفاق آزادی در سپهر تاریخ» در غیاب زیباکلام](https://payamema.ir/pubfiles/2024/06/کتاب-چرا-شما-را-نمیگیرن.jpg)
«آفاق آزادی در سپهر تاریخ» در غیاب زیباکلام
بیشترین بازنشر
پربازدیدها
1
به نام حیوانات به کام باغوحشداران
2
«بمو» را تکهتکه کردند
3
سوداگران گنج پل تاریخی ۳۰۰ ساله در بابل را تخریب کردند
4
محیطبانها با رد زنی چرخهای موتورسیکلت به شکارچیان رسیدند
5
کبوتر نماد مناسبی برای صلح است؟
دیدگاهتان را بنویسید