جوابیه شرکت توزیع برق جنوب استان
۲۷ آبان ۱۳۹۵، ۰:۳۹
جوابیه شرکت توزیع برق جنوب استان
در پی چاپ خبری به نقل از سفیر جنوب در شماره 769 مبنی بر«مجروح شدن یکی از اهالی روستای بخش جبالبارز جنوبی توسط مامورین اداره برق» از سوی مدیر عامل شرکت توزیع برق جنوب جوابیه ای به دست ما رسیده که متن کامل آن را در زیر می آید.
بخش مهمی از جهاد اقتصادی مساله تولید ملی است. «مقام معظم رهبری»
جناب آقای علیرضا احمدی گوهری
مدیرمسئول محترم روزنامه پیام ما
با سلام و احترام
بازگشت به خبر منتشر شده در شماره 769 مورخ 22/08/95 آن روزنامه محترم مبنی بر « مجروح شدن یکی از اهالی روستای بخش جبالبارز جنوبی توسط مامورین اداره برق»، به اطلاع می رساند که خبر مذکور خلاف واقع بوده و این مامورین برق بوده که مورد ضرب و شتم قرار گرفته اند و در ضمن هیچگونه تماسی از طرف آن نشریه محترم با مسئولین این شرکت قبل از درج خبر صورت نپذیرفته است. شایسته است که آن نشریه محترم قبل از درج اخبار از صحت و سقم آنها اطمینان حاصل نماید. درهر صورت خواهشمند است دستور فرمائید جوابیه ذیل درآن نشریه محترم چاپ گردد، ضمن آنکه این شرکت آمادگی خود را جهت بازدید میدانی خبرنگار، آن نشریه محترم را از شهرستان عنبرآباد و روستای مذکور به منظور بیان واقعیت اعلام می نماید.
این شرکت برای جمع آوری انشعابات غیرمجاز روستای کغارکی که از برق بدون خرید انشعاب و نصب کنتور برای انواع مصارف از قبیل کشاورزی، گلخانه و مسکونی و … استفاده می نمایند و کارکنان و پرسنل اداره برق عنبرآباد درهر بار حضور در این منطقه برای جمع آوری انشعابات غیرمجاز با مشکلات جدیدی مواجه می گردند.
لذا جهت جمع آوری اینگونه انشعابات اداره برق با همکاری نیروی انتظامی و مراجع قضایی شهرستان اقدام به جمع آوری آنها می نماید و متخلفین نیز جهت جلوگیری از این امر اقدام به ضرب و شتم و بعضا استفاده از سلاح سرد و گرم می نمایند بطوری که در روستای کغارکی نیز به محض ورود پرسنل اداره برق، اهالی روستا با شدت با ایشان برخورد ویکی از اهالی اقدام به قدرت نمایی با اسلحه شکاری و تهدید آنها و درنهایت نیز با تحریک ایشان، سایر افراد و اهالی روستا اقدام به پرتاب سنگ به طرف مامورین اداره برق نموده اند. این اقدامات درحالی صورت گرفته که مامورین انتظامی در محل حضور داشته اند و موارد صورتجلسه گردیده است و اقدامات لازم جهت برخورد با خاطیان از طریق دادگستری شهرستان عنبرآباد در حال انجام می باشد.
عبدالوحید مهدوی نیا
رئیس هئیت مدیره و مدیرعامل
لازم به ذکر است خبرنگارنشریه پیام ما بر اساس وظیفه و مسئولیت خود، عصر روز جمعه 21/8/95 از دفتر تحریریه اقدام به تماس با مسئولین محترم شرکت توزیع برق جنوب نمود و بعد از اینکه پاسخی دریافت نمی کند، از طریق تلفن همراه، ساعت 39/16 پیامکی به جناب مهدوی نیا ارسال و ضمن معرفی خود در متن همان پیامک سوال خود را مبنی بر صحت و یا سقم این خبر جویا می شود اما متاسفانه هیچ پاسخی دریافت نمی شود.( متن و تاریخ و ساعت ارسال پیامک هنوز موجود است)
نظر کاربران
نظری برای این پست ثبت نشده است.
مطالب مرتبط
وب گردی
- مسابقه ملی ایدهپردازی «ایدانو» به آنتن شبکه دو رسید
- «سهم ما از قدردانی»؛ حمایت ویژه هتلهای دُنسه از قهرمانان امداد
- درخواست ایجاد مسیر دوچرخهسواری ۱۰۰ کیلومتری در قم
- چند روز بعد از سمپاشی ساس از بین میرود؟ (راهنمای کامل سمپاشی ساس + قوی ترین سم ساس)
- باغ پرندگان تهران کجاست؟ معرفی، ساعت کاری و آدرس
- مقایسه قیمت ورق شیروانی، سیاه، استیل و گالوانیزه در یک نگاه
- درخواست برقراری دورکاری و تعطیلی پنجشنبه برای کادر غیرعملیاتی (پشتیبانی) درمان سازمان تأمین اجتماعی
- طریقه ی ساخت دستگاه واکس زن برقی
- خرید لوازم یدکی لودر فابریک
- حضور فعال شرکت کرچنر سولار گروپ ایرانیان در نمایشگاه بینالمللی انرژیهای تجدیدپذیر بیشتر
بیشترین نظر کاربران
پربازدیدها
1
رقص سوگوارانه؛ کنشی مقاومتی
2
رقص عزا
3
مبارزه با جستوجوی گنج
4
هوای آلوده با موتورهای منسوخشده و آلاینده خودروهای داخلی
5
گنجِ گمشده زیر چرخ لودرها




دیدگاهتان را بنویسید