سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور:

گرما نتیجه گازهای گلخانه‌ای است





گرما نتیجه گازهای گلخانه‌ای است

۷ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۵۰

حسین ظفری سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور گفت: گازهای گلخانه‌ای منشا گرمای این روزها است که باعث تغییرات اقلیمی در جهان شده است.

‌به گزارش پیام ما به نقل از خبرگزاری مهر، حسین ظفری گفت:اتفاقی که در فضای جهانی در حال رخ دادن است؛ تغییر اقلیم است که بیشتر به خاطر گازهای گلخانه‌ای رخ می‌دهد. این گازها بیشتر توسط کشورهای پیشرفته که از نفت، گاز و زغال سنگ زیادی استفاده می‌کنند؛ تولید می‌شوند و در نتیجه حجم زیادی از این گازها وارد جو زمین می‌شود.

او در ادامه افزود: متأسفانه این کشورها خودشان را دوست‌دار محیط‌زیست معرفی می‌کنند اما در عمل شاهد هستیم که به محیط‌زیست آسیب می‌زنند و اقدامات آن‌ها باعث می‌شود در تابستان‌ها شاهد گرمای شدید، در بهار شاهد بارش‌های سیل‌آسا باشیم و همچنین شاهد زمستان‌های خشک باشیم.

ظفری بیان کرد: آمریکا یکی از این کشورهایی است که حجم بسیار زیادی از این گازهای گلخانه‌ای را به جهان تزریق می‌کند و باعث می‌شود کشورهایی مثل ما عوارض آن را تجربه کنیم.

ظفری گفت: از هفته گذشته، موج سنگینی از گرما را در غرب آسیا شاهد هستیم که منشأ آن همان تغییرات اقلیمی ناشی از تولید گازهای گلخانه‌ای است. این مسئله باعث شد عده زیادی از مردم، برق سنگینی را مصرف کنند تا از گرما در امان بمانند و در واقع در مصرف برق رکوردهایی ثبت شد.

او در پایان اضافه کرد: امروز نیز براساس اعلام سازمان هواشناسی کشور، روز بسیار گرمی خواهد بود و امیدواریم که بدون مشکلی این روز را سپری کنیم.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

دانشگاه از دانشجو خبر ندارد

نگاه پژوهشگران و فعالان دانشجویی به مسئولیت اجتماعی دانشگاه در زمان جنگ

دانشگاه از دانشجو خبر ندارد

محدودیتِ بـــدونِ شفافیـت

نشست «اینترنت» کارزار با حضور فعالان این حوزه و در غیبت مسئولان برگزار شد

محدودیتِ بـــدونِ شفافیـت

غافلگیری مستأجـــــــــران

ارزیابی کارشناسان از یک پدیده غیرمنتظره؛ جنگ، صعود قیمت‌ها را در بازار مسکن متوقف نکرد

غافلگیری مستأجـــــــــران

هشدار درباره محاسبه نادرست حقوق کارگران

تفاوت «پایه سنوات» و «پایه سنوات تجمیعی»؛

هشدار درباره محاسبه نادرست حقوق کارگران

برخاستن از آتــــــش

برخاستن از آتــــــش

سمت درست تاریخ

به بهانه برگزاری دادگاه پژمان جمشیدی؛ چرا درک فرد آزاردیده از تجاوز و همراهی با او برای ما مشکل است؟

سمت درست تاریخ

کاغذبازی برای درمـــــــان

«پیام ما» از وضعیت درمانی بیماران تالاسمی در بیمارستان‌های تهران گزارش می‌دهد

کاغذبازی برای درمـــــــان

«بانک زمان» در ایران راه‌اندازی می‌شود؛ سازوکار تبادل رایگان خدمات بدون پول

«بانک زمان» در ایران راه‌اندازی می‌شود؛ سازوکار تبادل رایگان خدمات بدون پول

اکنــــونِ جامعـه ما و امـکان روایـــــــــت

اکنــــونِ جامعـه ما و امـکان روایـــــــــت

کودکـــــــــــان خط مقدم نیستند

تجربه زیسته کودکان، بازنمایی رسانه‌ای و مراقبت‌های ضروری در روزهای جنگ

کودکـــــــــــان خط مقدم نیستند

بیشترین نظر کاربران

شکاف دستمزدها در دانشگاه

شکاف دستمزدها در دانشگاه