۵۰ درصد گونه‌های حیات وحش کشور در خوزستان است





۵۰ درصد گونه‌های حیات وحش کشور در خوزستان است

۱۵ اسفند ۱۴۰۲، ۱۵:۳۶

مدیرکل محیط زیست استان خوزستان گفت: ۵۰ درصد گونه‌های حیات وحش کشور در استان خوزستان زیست می‌کنند.

به گزارش پیام ما به نقل از تسنیم، صبح امروز مراسم امضای تفاهم نامه‌های 3 جانبه در خصوص حفاظت مشارکتی گونه‌های در خطر انقراض، آهو، قرقاول، گوزن زرد ایرانی و تاسیس مرکز بازوحشی‌سازی حیات وحش در سالن شهدای محیط زیست سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد.

در این مراسم، داوود میرشکار، مدیرکل محیط زیست استان خوزستان اظهار کرد: شرکت‌های که امروز اینجا هستند، علاوه بر اینکه ارزش افزوده خود را برای کشور می‌آورند و در تولید و اشتغال نقش دارند، در عرصه حفاظت محیط زیست نیز حرکت کرده که این نشان از بلوغ فکری آنهاست.

او ادامه داد: ما در خوزستان 40 درصد از پستانداران خشکی، 34 درصد ماهیان گل کشور را داریم. 50 درصد از گونه‌های حیات وحش کشور در استان خوزستان هستند که همه اینها باعث شده خوزستان 40 درصد تنوع بومی کشور را در خود جای دهد.

مدیرکل محیط زیست خوزستان گفت: ما 980 گونه گیاهی از 8000 گونه گیاهی کل کشور را در استان داریم که از آنها حفاظت محیط می‌کنیم.

میرشکار با بیان اینکه پلنگ، آهو قوچ و میش، شنگ، شاه روباه، افعی دم عنکبوتی، لاک‌پشت فراتی و گوزن زرد ازجمله گونه‌ها ارزشمند استان خوزستان هستند، تصریح کرد: در راستای برنامه پایش و حفاظت از حیات وحش، گوزن زرد، سمندر لرستانی، لاک‌پشت فراتی، پلنگ و خرس قهوه‌ای به شکل ویژه‌ای پایش و حفاظت می‌شوند.

او افزود: ما در اداره کل محیط زیست استان، معرفی آهو به منطقه حفاظت شده دیمه و افزایش جمعیت آن از 20 به 200 راس را داشته‌ایم که موفقیت بزرگی است.

مدیرکل محیط زیست استان خوزستان درخصوص وضعیت پرندگان استان نیز گفت: متاسفانه روند نزولی را در جمعیت پرندگان آبزی و کنارآبزی داریم که یکی از دلایل اصلی آن عدم پرداخت حقابه و خشک شدن تالاب‌هاست.

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:

،





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

چشمه‌ها خاموش شدند، دریاچه مرد

دریاچه «بزنگان» که در سال‌های اخیر بخش عمده آن بی‌آب بود، در ماه‌های اخیر به‌صورت کامل خشکید

چشمه‌ها خاموش شدند، دریاچه مرد

جلوگیری از خشک شدن هشیلان و سراب‌های استان

امید به بقای تالاب‌ها در کرمانشاه

جلوگیری از خشک شدن هشیلان و سراب‌های استان

شبکه برق خوزستان زیر فشار گرمای بی‌سابقه

دعوت از شهروندان برای مدیریت مصرف

شبکه برق خوزستان زیر فشار گرمای بی‌سابقه

صرفه‌جویی کلان در مصرف برق با طرح مشترک فراجا و ساتبا

تعویض ۱۰ هزار موتور کولر آبی

صرفه‌جویی کلان در مصرف برق با طرح مشترک فراجا و ساتبا

آتش‌سوزی در ۱.۵ هکتار از جنگل‌های بهشهر مهار شد

باز هم احتمال عامل انسانی

آتش‌سوزی در ۱.۵ هکتار از جنگل‌های بهشهر مهار شد

کشف سلاح و لاشه ۳ پرنده حمایت‌شده

توقیف خودروی شکارچی در باشت

کشف سلاح و لاشه ۳ پرنده حمایت‌شده

جمع‌آوری ۳۰۰ متر تور غیرمجاز در سد شهدای گمنام

عملیات شبانه محیط‌زیست سرپل‌ذهاب

جمع‌آوری ۳۰۰ متر تور غیرمجاز در سد شهدای گمنام

مقابله با خشکسالی با احداث آبشخورها

تأمین آب حیات‌وحش در مناطق حفاظت‌شده شمیرانات

مقابله با خشکسالی با احداث آبشخورها

آغاز مراحل نهایی رهاسازی در زیستگاه تاریخی

مارال به ارسباران بازمی‌گردد

آغاز مراحل نهایی رهاسازی در زیستگاه تاریخی

پرداخت خسارت ۱۳۸ هزار میلیاردی

دادگاه حقوقی تهران علیه نهاد ریاست‌جمهوری

پرداخت خسارت ۱۳۸ هزار میلیاردی