مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جیرفت: تولید سالانه 3600 تن انار ارگانیک در جیرفت

منتشر شده در صفحه صفحه اول 469 | شماره شماره ۴۶۹

تولید سالانه 3600 تن انار ارگانیک در جیرفت
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جیرفت گفت: سالانه بیش از 3 هزار و 620 تن انار ارگانیک در باغ‎های این شهرستان تولید می‎شود. به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان، مهندس علی سالاری اظهار داشت: سطح زیر کشت انارستان‎های شهرستان جیرفت 397 هکتار است. وی با اشاره به اینکه از این میزان 330 هکتار بارور و 67 هکتار غیر بارور هستند، بیان داشت: در اکثر این منطقه نیز انار وحشی وجود دارد. سالاری با توجه به اینکه سالانه بیش از 3 هزار و 620 تن انار ارگانیک در باغ‎های جیرفت تولید می‎شود، تصریح کرد: بیشتر ارقام کشت شده در منطقه کیوانی، بومی، رباب، ملس ساوه، چترودی، شیرین گلباف و … هستند. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جیرفت ادامه داد: برداشت انار این شهرستان از اواخر مرداد ماه آغاز شده است و تا اواخر مهر ماه و گاهی نیز تا اواسط آبان ماه ادامه دارد. وی افزود: انار تولیدی شهرستان دارای کیفیت بسیار مناسب و کاملاً ارگانیک است، زیرا به صورت کاملاً سالم و بدون استفاده از هرنوع سم تولید می‎شود.

19

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از «پیام ما» بیشتر بدانید :

آمار سایت

  • کاربران آنلاین : 0
  • امروز: 115
  • دیروز: 133
  • هفته: 1,819
  • ماه: 7,442
  • سال: 83,814