سایت خبری پیام ما آنلاین | ميوه و سبزي‌هاي آنتي استرس

میوه و سبزی‌های آنتی استرس





۱۳ بهمن ۱۳۹۴، ۱۶:۱۷

میوه و سبزی‌های آنتی استرس
میوه ها و سبزیجات رنگی به دلیل داشتن آنتی اکسیدان، میزان استرس روزانه را کاهش داده و باعث شادابی و نشاط می‌شوند. متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند تمام مواد غذایی از جمله میوه و سبزیجات رنگی مثل انواع توت ها، گیلاس و حتی مرکبات نارنجی رنگ باید حتما در طول روز مصرف شوند چرا که هر رنگ از میوه ها دارای آنتی اکسیدان قوی است. آنتی اکسیدان ها با کم کردن استرس و افزایش توان بدنی منجر به کاهش بیماری ها شده و شادابی روزانه را تأمین می‌کنند. توت، تمشک، توت فرنگی و زغال اخته با وجود طعم شیرین خود مشهورترین آنتی اکسیدان ها برای جلوگیری از پیری زودرس و مبارزه با استرس هستند. مصرف این خوراکی ها همچنین می‌تواند اثرات مخرب استرس بر دستگاه گوارش و هضم غذا را نیز کاهش دهد. فلفل دلمه‌ای زرد و نارنجی نیز به دلیل داشتن کاروتنوئید که نشان‌دهنده یک آنتی اکسیدان قوی است به کاهش استرس بدن کمک می‌کند. مصرف حدود ۳ تا ۴ واحد برای مصرف سبزیجات در طول روز ضروری است.

به اشتراک بگذارید:





مطالب مرتبط

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *