میوه و سبزیهای آنتی استرس
۱۳ بهمن ۱۳۹۴، ۱۶:۱۷
میوه و سبزیهای آنتی استرس
میوه ها و سبزیجات رنگی به دلیل داشتن آنتی اکسیدان، میزان استرس روزانه را کاهش داده و باعث شادابی و نشاط میشوند. متخصصان تغذیه توصیه میکنند تمام مواد غذایی از جمله میوه و سبزیجات رنگی مثل انواع توت ها، گیلاس و حتی مرکبات نارنجی رنگ باید حتما در طول روز مصرف شوند چرا که هر رنگ از میوه ها دارای آنتی اکسیدان قوی است. آنتی اکسیدان ها با کم کردن استرس و افزایش توان بدنی منجر به کاهش بیماری ها شده و شادابی روزانه را تأمین میکنند. توت، تمشک، توت فرنگی و زغال اخته با وجود طعم شیرین خود مشهورترین آنتی اکسیدان ها برای جلوگیری از پیری زودرس و مبارزه با استرس هستند. مصرف این خوراکی ها همچنین میتواند اثرات مخرب استرس بر دستگاه گوارش و هضم غذا را نیز کاهش دهد. فلفل دلمهای زرد و نارنجی نیز به دلیل داشتن کاروتنوئید که نشاندهنده یک آنتی اکسیدان قوی است به کاهش استرس بدن کمک میکند. مصرف حدود ۳ تا ۴ واحد برای مصرف سبزیجات در طول روز ضروری است.
مطالب مرتبط
نظر کاربران
نظری برای این پست ثبت نشده است.
تبلیغات
وب گردی
- 8 نمایندگی تعمیر پکیج ایران رادیاتور در تهران + اطلاعات تماس
- اسپیکر بلوتوثی ارزان و باکیفیت: کدام مدلها را بخریم
- کیفیت و زیبایی را با خدمات دندانپزشکی دکترتو کلینیک تجربه کنید
- علائم دندان آسیاب درآوردن کودکان چیست؟ 5 علائم + راه تسکین
- اجاق گازهای ﺧﺎﻧﮕﯽ بدون ترموکوپل توقیف و جمعآوری میشود
- معرفی تورهای خارجی ارزان
- آلبوم جدید مُجال ظرفیت جدی و جدیدی از موسیقی را فریاد میزند!
- آیا مشاوره حقوقی تلفنی کاربردی است؟
- برونشیت کودکان چیست و چه علائمی دارد؟
- برگزیدگان اجلاس توسعه نرمافزار ایران (۲۰۲۴) معرفی شدند بیشتر
بیشترین نظر کاربران
معمای ریاست محیط زیست در کابینه رئیسی
بیشترین بازنشر
ستاندن حیات از غزه
پربازدیدها
1
به نام حیوانات به کام باغوحشداران
2
«بمو» را تکهتکه کردند
3
سوداگران گنج پل تاریخی ۳۰۰ ساله در بابل را تخریب کردند
4
محیطبانها با رد زنی چرخهای موتورسیکلت به شکارچیان رسیدند
5
کبوتر نماد مناسبی برای صلح است؟
دیدگاهتان را بنویسید