کشف و ضبط ۲۷۸ قلم شی تاریخی هخامنشی
۶ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۳۳
کشف و ضبط ۲۷۸ قلم شی تاریخی هخامنشی
فرمانده یگان حفاظت میراثفرهنگی از کشف و ضبط اشیای تاریخی از جنس طلا مربوط به دوره هخامنشی با تلاش نیروهای یگان حفاظت میراثفرهنگی استان کرمانشاه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی یگان حفاظت میراثفرهنگی، سردار امیر رحمت الهی گفت: یگان حفاظت میراثفرهنگی استان کرمانشاه بهمحض دریافت اخبار واصله از دوستداران میراثفرهنگی مبنی بر خرید و فروش اشیای عتیقه در شهر کرمانشاه، پس از انجام اقدامات و بررسیهای اولیه و احراز صحت خبر، تیمی زبده از نیروهای حفاظت با هماهنگی مقام قضایی تشکیل داد و به همراه عوامل نیروی انتظامی به محل موردنظر رفتند.او افزود: ضمن رعایت موازین شرعی و قانونی در بازرسی از منزل یکی از قاچاقچیان اشیای عتیقه ۲۷۸ قلم شیء تاریخی از جنس طلا شامل گوشواره، آویز، حلقه، گل سینه، مدال، انگشتر، پلاک، سگک کمربند، سینهریز و … کشف و ضبط شد.
سردار امیر رحمتالهی تصریح کرد: کارشناسان میراثفرهنگی استان قدمت اشیای مکشوفه را به دوره هخامنشی تخمین زده است.
فرمانده یگان حفاظت میراثفرهنگی گفت: در این عملیات هفت متهم دستگیر و به همراه پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی استان معرفی شدند.
نظر کاربران
نظری برای این پست ثبت نشده است.
مطالب مرتبط
وب گردی
- جنس سیم چه تأثیری در کیفیت برق رسانی دارد؟
- مسابقه ملی ایدهپردازی «ایدانو» به آنتن شبکه دو رسید
- «سهم ما از قدردانی»؛ حمایت ویژه هتلهای دُنسه از قهرمانان امداد
- درخواست ایجاد مسیر دوچرخهسواری ۱۰۰ کیلومتری در قم
- چند روز بعد از سمپاشی ساس از بین میرود؟ (راهنمای کامل سمپاشی ساس + قوی ترین سم ساس)
- باغ پرندگان تهران کجاست؟ معرفی، ساعت کاری و آدرس
- مقایسه قیمت ورق شیروانی، سیاه، استیل و گالوانیزه در یک نگاه
- درخواست برقراری دورکاری و تعطیلی پنجشنبه برای کادر غیرعملیاتی (پشتیبانی) درمان سازمان تأمین اجتماعی
- طریقه ی ساخت دستگاه واکس زن برقی
- خرید لوازم یدکی لودر فابریک بیشتر
بیشترین نظر کاربران
پربازدیدها
1
رقص سوگوارانه؛ کنشی مقاومتی
2
رقص عزا
3
مبارزه با جستوجوی گنج
4
هوای آلوده با موتورهای منسوخشده و آلاینده خودروهای داخلی
5
گنجِ گمشده زیر چرخ لودرها




دیدگاهتان را بنویسید