اشتغال زایی وظیفه دینی، ملی و حکومتی همه مسؤولان است
۲۱ دی ۱۳۹۴، ۱۶:۱۵
آیت الله هاشمی رفسنجانی:
اشتغال زایی وظیفه دینی، ملی و حکومتی همه مسؤولان است
ایرنا نوشت: رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام اشتغال زایی را وظیفه دینی، ملی و حتی حکومتی همه مسؤولان در تمامی سطوح دانست و گفت: رونق اشتغال، علاوه بر حفظ شأن و جایگاه خانواده ها، باعث تحول در اقتصاد می شود. آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی در دیدار استاندار همدان و معاونان وی بر اشتغال زایی تاکید کرد و افزود: باید از اقیانوس مردمی در این راه استفاده کرد که بخش خصوصی کشور اگر مقدمات فراهم باشد و مزاحمت ها نباشد، آماده است که به میدان بیاید.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه به سوابق آشنایی خویش از استان همدان، بر ظرفیت های تاریخی، جغرافیایی و نیروی انسانی این استان تأکید کرد. هاشمی رفسنجانی ادامه داد: همجواری و دسترسی آسان 9 استان کشور به همدان، به همراه سوابق تاریخی قبل اسلام و نقش هگمتانه در سال های پس از اسلام، می تواند همدان را مقصد بسیاری از گردشگران داخلی و حتی خارجی کند.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با یادآوری طرح های دوران سازندگی برای استان همدان، مشخصاً به سدّگری در نهاوند اشاره کرد و افزود: زمین های مساعد همدان، یکی از بهترین مناطق کشور برای تقویت کشاورزی است و اگر به طرح های آب و آبیاری در دوره های بعدی توجه می شد، امروزه همدان قطب کشاورزی، مخصوصاً برای بعضی از محصولات خاص می شد.
نظر کاربران
نظری برای این پست ثبت نشده است.
مطالب مرتبط
وب گردی
- مسابقه ملی ایدهپردازی «ایدانو» به آنتن شبکه دو رسید
- «سهم ما از قدردانی»؛ حمایت ویژه هتلهای دُنسه از قهرمانان امداد
- درخواست ایجاد مسیر دوچرخهسواری ۱۰۰ کیلومتری در قم
- چند روز بعد از سمپاشی ساس از بین میرود؟ (راهنمای کامل سمپاشی ساس + قوی ترین سم ساس)
- باغ پرندگان تهران کجاست؟ معرفی، ساعت کاری و آدرس
- مقایسه قیمت ورق شیروانی، سیاه، استیل و گالوانیزه در یک نگاه
- درخواست برقراری دورکاری و تعطیلی پنجشنبه برای کادر غیرعملیاتی (پشتیبانی) درمان سازمان تأمین اجتماعی
- طریقه ی ساخت دستگاه واکس زن برقی
- خرید لوازم یدکی لودر فابریک
- حضور فعال شرکت کرچنر سولار گروپ ایرانیان در نمایشگاه بینالمللی انرژیهای تجدیدپذیر بیشتر
بیشترین نظر کاربران
پربازدیدها
1
رقص سوگوارانه؛ کنشی مقاومتی
2
رقص عزا
3
مبارزه با جستوجوی گنج
4
هوای آلوده با موتورهای منسوخشده و آلاینده خودروهای داخلی
5
گنجِ گمشده زیر چرخ لودرها




دیدگاهتان را بنویسید