سرشماری بیش از ۲۹ هزار قطعه پرنده در استان تهران





۴ اسفند ۱۳۹۸، ۱۲:۴۴

سرشماری بیش از ۲۹ هزار قطعه پرنده در استان تهران

معاون فنی حفاظت محیط زیست استان تهران از پایان برنامه سرشماری زمستانه پرندگان آبزی و کنار آبزی استان تهران خبر داد و گفت: ۲۹ هزار و ۷۲۰ قطعه پرنده سرشماری شدند.

 مهرداد کتال محسنی با اشاره به اینکه هرساله سرشماری زمستانه پرندگان آبزی و کنار آبزی مهاجر در یک برنامه هماهنگ و با راهبری اداره نظارت بر امور حیات وحش استان با همکاری کارشناسان پرنده شناس همگام با کل کشور انجام می‌شود، گفت: اطلاعات و نتایج حاصل از سرشماری بلندمدت پرندگان آبزی و کنار آبزی مهاجر، به‌عنوان پایه و اساس بررسی اندازه و روند تغییرات جمعیتی در برنامه‌های حفاظتی و مدیریتی جمعیت‌ پرندگان مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه این برنامه سرشماری در فاصله زمانی  ۲۱ دی تا ۸ بهمن و با ابزار تلسکوپ و دوربین‌های چشمی برای دستیابی به حداکثر اهداف پیش‌بینی شده در ۸ سایت مهم استان انجام شد، تصریح کرد: این هشت سایت شامل دریاچه سد لتیان و رودخانه حفاظت شده جاجرود، قسمت‌هایی از پهنه‌های استخر پرورش ماهی عشق آباد و آبگیر فصلی قنبرآباد، دریاچه سد ماملو در مجموعه حفاظتی جاجرود، بندعلیخان و آبگیرهای منطقه حفاظت شده کویر، دریاچه خلیج فارس چیتگر، دریاچه سد فشافویه و بخشی از رودخانه شور بود.

کتال محسنی با اشاره به اینکه در این سرشماری در مجموع ۲۹ هزار و ۷۲۰ قطعه پرنده در ۵۲ گونه مختلف سرشماری شد، گفت: اردک سرسبز با تعداد۱۳ هزار و ۲۶۳ قطعه، خوتکا۸۶۹۰ قطعه و خروس کولی۲۷۳۶ قطعه دارای بیشترین آمار در بین گونه‌های مشاهده شده بودند.‌‌

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

بیشترین نظر کاربران