معرفی جاذبه‌‌های گردشگری زمستانی اردبیل





۶ بهمن ۱۳۹۸، ۹:۲۵

معرفی جاذبه‌‌های گردشگری زمستانی اردبیل

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اردبیل گفت: «با حضور در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران جاذبه‌های گردشگری زمستانی اردبیل معرفی می‌شود.»

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اردبیل، نادر فلاحی در جلسه هماهنگی برنامه‌های نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران، بیان کرد: «نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران فرصت مطلوبی برای شناساندن جاذبه‌های گردشگری استان به‌ویژه جاذبه‌های زمستانی اردبیل در سطح بین‌المللی است.»

او گفت: «امسال این نمایشگاه کیفی‌تر از سال قبل و با حضور اکثریت فعالان حوزه گردشگری و سرمایه‌گذاران استان برگزار می‌شود و به همین دلیل فرصت مطلوبی برای معرفی جاذبه‌ها است.»مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اردبیل افزود: «اولویت‌های اصلی ما در این نمایشگاه جذب سرمایه‌گذار، معرفی جاذبه‌های زمستانی استان در قالب برنامه‌های زمستان بیدار و تعریف محور گردشگری از شمال تا جنوب استان خواهد بود.» او حضور فعالان بخش گردشگری از سراسر کشور در این نمایشگاه را فرصتی مغتنم دانست و تصریح کرد: «حضور فعالان گردشگری خارج از کشور نیز مزیتی است که باید به نحو احسن از آن جهت شناساندن قابلیت‌های اردبیل در سطح بین‌الملل استفاده کرد.»

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

بیشترین نظر کاربران