دولت اراده‌ای در به کارگیری زنان توانمند ندارد





۳ دی ۱۳۹۸، ۱۲:۰۰

دولت اراده‌ای در به کارگیری زنان توانمند ندارد

نماینده مردم تهران در مجلس با انتقاد از عدم ارتقاء وضعیت زنان در دولت روحانی گفت: فاصله عدالت جنسیتی میان زنان و مردان در ایران هم ردیف کشورهای عقب افتاده است.

پروانه سلحشوری در نشست علنی (دوشنبه، 2 دی ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان سوال از وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در تشریح سوال خود گفت: دانشگاه مرکز تربیت عالمان و نخبگان کشور است و وزارت علوم باید بتواند آمار درست و تفکیک شده‌ای از میزان اعضای هیأت علمی و حضور زنان در سطوح مختلف ارائه دهد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به نقاط ضعف ارائه آمار از سوی وزارت علوم تصریح کرد: متأسفانه آمار ناقص و مخدوشی درباره حضور زنان در این وزارتخانه ارائه می‌شود در صورتی که انتقادات زیادی به نحوه استفاده از زنان وجود دارد برای مثال موسسه فناوری‌های نوین سبزوار که دانشگاهی زنانه است با مدیریت یک آقا اداره می‌شود و یا مدیر دانشگاه الزهرا نیز یک آقا است.

وی در ادامه با اشاره به تفاوت آمار ارائه شده از سوی سازمان امور استخدامی کشور با وزارت علوم اظهار داشت: برخی از آمارهای واصله اعلام می‌کند که در برخی دانشگاه‌ها هیأت علمی و مدیریت وجود نداشته یا تیم آنها تکمیل نشده است که این موضوع نشان دهنده افت وزارت علوم است که آمار دقیقی از دانشگاه‌های مطرح کشور در حوزه مدیریتی وجود ندارد. سلحشوری در ادامه با اشاره به برخی آمارهای ارائه شده از حضور زنان در هیأت علمی دانشگاه‌ها عنوان کرد: آمارهای متفاوتی نظیر 5 هزار و 800 و یا 12 هزار نفر از حضور زنان در هیأت علمی دانشگاه‌ها ارائه می‌شود که بر اساس بررسی ما آمار واقعی حدود 5 هزار و 700نفر است. همچنین گفته می‌شود 12 درصد عضو هیأت علمی هستند که این میزان در حوزه معاونت وزارت بسیار پایین‌تر است در حالی که رئیس جمهور از وزرای خود درخواست کرده است از معاونان زن در سطح وزارت استفاده شود.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

بیشترین نظر کاربران