اهدای پیکر موبدیار«مهران غیبی» به دانشگاه علوم پزشکی کرمان فراتر از پیوند عضو
۱ تیر ۱۳۹۵، ۲۲:۵۱
اهدای پیکر موبدیار«مهران غیبی» به دانشگاه علوم پزشکی کرمان
فراتر از پیوند عضو
پیکر شادروان موبدیار ‹مهران غیبی› بنا به وصیت وی برای کمک به آموزش و پژوهش به دانشگاه علوم پزشکی کرمان اهدا شد.موبدیار مهندس مهران غیبی که سالها از بیماری سرطان رنج میبرد، بامداد یکشنبه 30 خرداد 1395 خورشیدی در شهر کرمان درگذشت.
شادروان غیبی مهرماه 1340 در زنجان چشم به جهان گشود؛ پدرش شاهپور افسر ارتش و مادرش مروارید، بهیار بود. وی ده ها نوشتار با موضوع فرهنگ ایران باستان و دین زرتشت به یادگار گذاشته است. او 27 سال به عنوان آموزگار دینی در شهرهای کرمان، کرج و اصفهان به کار مشغول بود. شادروان غیبی بنیانگذار موزه مردم شناسی زرتشتیان ایران در کرمان و صاحبامتیاز ماهنامه اسفند در این شهر بود.
پیکر شادروان غیبی پس از انجام مراسم ویژه ای که زرتشتیان در این زمینه دارند در اختیار دانشگاه علوم پزشکی کرمان قرار گرفت.
در مراسم تحویل پیکر شادروان غیبی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز حضور داشتند.معاون آموزشی دانشکده پزشکی در این رابطه گفت: شادروان مهران غیبی از فرهیختگانی بود که وصیت کرده بود بعد از مرگ جسدش برای انجام کارهای تشریح در اختیار دانشکده پزشکی قرار گیرد.دکتر سید نورالدین نعمت الهی افزود: مرحوم غیبی که در مقطع دکترا در دانشگاه شیراز مشغول به تحصیل بود به علت ابتلا به بیماری سرطان فوت کرد. وی ضمن قدردانی از خانواده شادروان غیبی بواسطه این کار نیکو اظهار کرد: هدیه کردن پیکر به دانشکده پزشکی در واقع کمک به امر آموزش و پژوهش است.
نعمت الهی گفت: در این سال ها بسیاری از افراد بودند که وصیت کردند پس از مرگ جسدشان در اختیار دانشکده پزشکی قرار گیرد.رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان هم طی پیامی از جامعه زرتشتیان قدردانی کرد.
در پیام دکتر علی اکبر حق دوست آمده است: برای پیشبرد علم و دانش در میهن عزیزمان، افراد زیادی مستقیم و غیر مستقیم در طول سال ها و هزاره های گذشته با همه ابزارهایی که داشتند چه از نظر مالی، جانی و یا حتی علمیای که کسب کرده بودند جانفشانی کردند.حق دوست گفت: در این بین جای تقدیر و تشکر دارد از جناب آقای مهران غیبی موبدیار محترمی که با اخلاص، کار و زندگی کردند و در طول عمر پر برکتشان خدمات بزرگی را به جامعه ارزشمند ایران داشتند و اکنون که چشم از جهان فروبستند با اهدای جسد خودشان به دانشکده پزشکی کمکی برای علم و علم آموزی و تربیت بهتر دانشجویان پزشکی شدند. من به عنوان یک خادم کوچک جامعه پزشکی از جامعه زرتشتیان کشور و عزیزانمان در استان کرمان تشکر می کنم که این عزیزان در طول تاریخ همیشه همراه با بطن جامعه در افتخارات شریک بودند.
نظر کاربران
نظری برای این پست ثبت نشده است.
مطالب مرتبط
وب گردی
- جنس سیم چه تأثیری در کیفیت برق رسانی دارد؟
- مسابقه ملی ایدهپردازی «ایدانو» به آنتن شبکه دو رسید
- «سهم ما از قدردانی»؛ حمایت ویژه هتلهای دُنسه از قهرمانان امداد
- درخواست ایجاد مسیر دوچرخهسواری ۱۰۰ کیلومتری در قم
- چند روز بعد از سمپاشی ساس از بین میرود؟ (راهنمای کامل سمپاشی ساس + قوی ترین سم ساس)
- باغ پرندگان تهران کجاست؟ معرفی، ساعت کاری و آدرس
- مقایسه قیمت ورق شیروانی، سیاه، استیل و گالوانیزه در یک نگاه
- درخواست برقراری دورکاری و تعطیلی پنجشنبه برای کادر غیرعملیاتی (پشتیبانی) درمان سازمان تأمین اجتماعی
- طریقه ی ساخت دستگاه واکس زن برقی
- خرید لوازم یدکی لودر فابریک بیشتر
بیشترین نظر کاربران
پربازدیدها
1
رقص سوگوارانه؛ کنشی مقاومتی
2
رقص عزا
3
مبارزه با جستوجوی گنج
4
هوای آلوده با موتورهای منسوخشده و آلاینده خودروهای داخلی
5
گنجِ گمشده زیر چرخ لودرها




دیدگاهتان را بنویسید