پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | تولید نان سالم برای سلامت جامعه

تولید نان سالم برای سلامت جامعه





۲ خرداد ۱۳۹۵، ۲۱:۱۳

تولید نان سالم برای سلامت جامعه
نشست مشترک مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمان با مدیران کارخانجات آرد استان برگزار شد. در این نشست نژاد بیگلری مدیرکل غله گفت: در استان کرمان یکی از مسائل اصلی که با سلامت مردم در ارتباط است میزان سبوس‌گیری آرد است که با توجه به اینکه میزان سبوس‌گیری مجاز در استان کرمان 5/13درصد است بایستی کارخانجات به این مسئله توجه داشته وکاملا آن را رعایت کنند تا در راستای اجرای طرح تولید نان سالم در استان به هدف اصلی که سلامت تمامی قشر جامعه است دست‌یابیم . وی افزود: کارگروهی از همکاران نسبت به بازدید از آردفروشی‌ها، نانوایی‌های آزاد پز و فانتزی اقدام نمودند که مشخص شد مقدار زیادی آرد از استان هرمزگان باقیمت کمتر از نرخ مصوب در این مراکز توزیع و یا پخت می‌شود و همچنین مکاتبات لازم با سازمان‌های نظارتی در خصوص بررسی موضوع انجام‌شده و طی صحبت‌هایی که با جناب آقای استاندار و فرماندار محترم کرمان انجام‌شده قول مساعدی در زمینه جلوگیری از ورود آرد داده‌اند که در حال پیگیری می‌باشد.

به اشتراک بگذارید:





پیشنهاد سردبیر

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *