پرسش و پاسخ پزشکی

منتشر شده در صفحه سلامت | شماره 439

در این ستون قصد داریم پاسخ سوالات پزشکی خوانندگان مان را در زمینه های مختلف پزشکی بدیم.همچنین توصیه های مهم سلامتی را از زبان خود پزشکان داشته باشیم.
خوانندگان محترم لطفا سوالات خود را در رابطه با تمام رشته های تخصصی پزشکی را به شماره ۱۰۰۰۹۳۵۳۴۱۲۵۰۰ پیامک کنید تا از طریق دکتر صفا با پزشکان متخصص حاذق شهرمان در میان گذاشته و پاسخ را در این ستون چاپ کنیم.
شماره تلفن مطب دکتر صفا: ۳۲۴۷۸۲۰۳
www.drsafa.org

۳۲۶۸…۰۹۳۵
با سلام چند وقتی هست ریزش مو دارم می خواستم بدونم با انجام مزوتراپی مو میشه از ریزش مو جلو گیری کرد ؟
پاسخ : بایستی علت اصلی ارزیابی و درمان شود. مزو تراپی در کنار سایر درمان ها کمک کننده است.
۲۸۴۶…۰۹۱۳
سلام .روزتون بخیر.چند ماهی است که متوجه شدم که قرنیه چشمم کدر شده اما مشکل خاصی در بینایی ندارم باتوجه به اینکه من ۲۱ سال دارم مشکل خاصی دراینده برایم به وجود نمی اید؟ممنون میشم راهنمایم کنید.
پاسخ : باسلام. جهت بررسی کدورت قرنیه که اخیرا ایجاد شده می بایست معاینه چشم پزشکی انجام شود و بر اساس یافته های معاینه در مورد وضعیت چشم در آینده نظر داد، لذا شما نیز می بایست توسط چشم پزشک معاینه شوید.
۸۷۳۶…۰۹۳۶
با عرض سلام و خسته نباشید ایا لیزر yag با جراحی لازیک فرق دارد؟ لیزر yag در چه مواردی استفاده می شود؟
پاسخ : با سلام. لیزر yag برای موارد خاص است و با لیزر جهت رفع ضعف چشم متفاوت است.
۵۶۹۱…۰۹۳۳
سلام با تشکر وخسته نباشید. من تقریبا ۸ ساله که پلاکت خونم بین ۱۰۰ تا ۱۳۰ بوده و تمامی دکترها می گویند که مساله خاصی نیست تا زمانی که به ۶۰ برسد و داروی خاصی هم تجویز نکردند به غیر از اسید فولیک که به خاطرکم خونی بود و خوب شد. اما به تازگی به خاطر رماتیسم ستون فقرات قرص ناپروکسن و سولفاسالازین مصرف میکنم که باعث کاهش پلاکت شده (۹۹ شده) و نگرانم کرده که به همین طریق پیش برم و دارو مصرف کنم پایین تر بیاد. لطفا راهنمایی کنید. البته من در این سال هاعمل چشم نیز انجام داده ام و پلاکتم تاثیری در جراحی نداشته است.
پاسخ : با سلام خدمت شما دوست عزیز پلاکت در این حد نیاز به درمان ندارد ولی باید تحت نظر باشید فراموش نکنید که خود، بیماری های رماتیسمی می تواند باعث افت پلاکت شود بنابراین این بیماری زمینه ای که به خاطر آن داروهای فوق را مصرف می کنید می تواند باعث افت پلاکت شود.
۳۲۶۲….۰۹۱۳
با سلام و خسته نباشید من می خواستم ببینم امکان دارد که یک دندان کشیده شود و دوباره سر جای خود گذاشته شود؟ انجام این کار از نظر پزشکی درست است؟
پاسخ : سلام بله، در بعضی موارد نادر می توان دندان کشیده شده را سر جایش قرار داد.

13

پاسخی بگذارید


از «پیام ما» بیشتر بدانید :

آمار سایت

  • کاربران آنلاین : 1
  • امروز: 635
  • دیروز: 850
  • هفته: 5,254
  • ماه: 25,041
  • سال: 182,328