سرپرست دانشگاه تهران:

ادعای حذف کیوسک‌های اطراف کوی توسط دانشگاه درست نیست





ادعای حذف کیوسک‌های اطراف کوی توسط دانشگاه درست نیست

۲۸ بهمن ۱۴۰۳، ۱۶:۳۳

سرپرست دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه در گذشته هیچ کیوسکی متعلق به نیروی انتظامی در محوطه یا خیابان‌های اطراف کوی دانشگاه وجود نداشت، گفت: این ادعا که گفته می‌شود دانشگاه تهران سال ۱۴۰۱ درخواست حذف این کیوسک‌ها را داده است، درست نیست.

به گزارش پیام ما به نقل از ایسنا، حسین حسینی ضمن بیان این مطلب در واکنش به اظهارات نیروی انتظامی مبنی بر اینکه ما در گذشته کیوسکی در اطراف خیابان‌های کوی دانشگاه تهران داشتیم و این کیوسک‌ها با درخواست دانشگاه جمع‌آوری شد، اظهار کرد: نیروی انتظامی شب گذشته این موضوع را اعلام کرد که کیوسک‌های ما سال ۱۴۰۱ به درخواست دانشگاه تهران از اطراف کوی دانشگاه برداشته شد. من این موضوع را از همکاران خود پیگیری کردم؛ اعلام کردند هیچ کانکسی در مکانی که اعلام شد وجود نداشت.

وی در ادامه تصریح کرد: البته ممکن است در ناحیه دیگری از دانشگاه تهران کانکس نیروی انتظامی مستقر بوده باشد که دانشگاه خواستار برداشته شدن آن بوده؛ اما در محوطه و اطراف کوی دانشگاه هیچ کیوسکی از سوی نیروی انتظامی وجود نداشت که ما درخواست حذف آن را داده باشیم.

سرپرست دانشگاه تهران همچنین خاطرنشان کرد: محیط کوی دانشگاه تهران از نظر عدم امنیت تبدیل به محیط خاصی شده است که متاسفانه شرایط تلخ اخیر را به وجود آورد، به‌طوری که ما یک دانشجوی با استعداد خود را در حادثه‌ای غم‌انگیز از دست دادیم.

دکتر حسینی تاکید کرد: همانطور که قبلاً هم اعلام کردم در گذشته حوادث زیادی از ضرب و جرح، سرقت و غیره برای دانشجویان و اساتید دانشگاه تهران در محیط‌های اطراف دانشگاه به وجود آمده بود؛ اما حادثه اخیر تلخ‌ترین‌و غم‌انگیزترین حادثه‌ای بود که رقم خورد.

وی خاطرنشان کرد: در یک مورد فکر می‌کنم اواخر سال ۱۴۰۰ بود یکی از اساتید دانشگاه تهران در خیابان‌های حوالی پردیس مرکزی دانشگاه مورد ضرب و جرح شدید از سوی سارقان قرار گرفت. خوشبختانه این استاد نجات پیدا کرد.

به گزارش ایسنا، فرمانده انتظامی تهران بزرگ شب گذشته با حضور در یک برنامه تلویزیونی اعلام کرد: دانشگاه تهران۲۰ خوابگاه دارد و پلیس هم یک توان مشخص گشتی دارد؛ اما در این منطقه قبلا یک کیوسک انتظامی بود که در سال ۱۴۰۱ به درخواست خود مسئولین دانشگاه جمع آوری شد.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

دانشگاه از دانشجو خبر ندارد

نگاه پژوهشگران و فعالان دانشجویی به مسئولیت اجتماعی دانشگاه در زمان جنگ

دانشگاه از دانشجو خبر ندارد

محدودیتِ بـــدونِ شفافیـت

نشست «اینترنت» کارزار با حضور فعالان این حوزه و در غیبت مسئولان برگزار شد

محدودیتِ بـــدونِ شفافیـت

غافلگیری مستأجـــــــــران

ارزیابی کارشناسان از یک پدیده غیرمنتظره؛ جنگ، صعود قیمت‌ها را در بازار مسکن متوقف نکرد

غافلگیری مستأجـــــــــران

هشدار درباره محاسبه نادرست حقوق کارگران

تفاوت «پایه سنوات» و «پایه سنوات تجمیعی»؛

هشدار درباره محاسبه نادرست حقوق کارگران

برخاستن از آتــــــش

برخاستن از آتــــــش

سمت درست تاریخ

به بهانه برگزاری دادگاه پژمان جمشیدی؛ چرا درک فرد آزاردیده از تجاوز و همراهی با او برای ما مشکل است؟

سمت درست تاریخ

کاغذبازی برای درمـــــــان

«پیام ما» از وضعیت درمانی بیماران تالاسمی در بیمارستان‌های تهران گزارش می‌دهد

کاغذبازی برای درمـــــــان

«بانک زمان» در ایران راه‌اندازی می‌شود؛ سازوکار تبادل رایگان خدمات بدون پول

«بانک زمان» در ایران راه‌اندازی می‌شود؛ سازوکار تبادل رایگان خدمات بدون پول

اکنــــونِ جامعـه ما و امـکان روایـــــــــت

اکنــــونِ جامعـه ما و امـکان روایـــــــــت

کودکـــــــــــان خط مقدم نیستند

تجربه زیسته کودکان، بازنمایی رسانه‌ای و مراقبت‌های ضروری در روزهای جنگ

کودکـــــــــــان خط مقدم نیستند

بیشترین نظر کاربران

شکاف دستمزدها در دانشگاه

شکاف دستمزدها در دانشگاه