حبیب کاشانی:

افزایش ۶ ماهه عمر شوراها در دوره اخیر به صلاح نیست





افزایش ۶ ماهه عمر شوراها در دوره اخیر به صلاح نیست

۱۴ بهمن ۱۴۰۳، ۱۱:۵۳

خزانه‌دار شورای اسلامی شهر تهران خطاب به نمایندگان مجلس درخصوص افزایش ۶ماهه عمر شوراها در دوره اخیر گفت: به نظرات نمایندگان مردم در شوراها اعتنا کنید. ما نمی‌خواهیم توان و جایگاه شما خدشه‌دار شود اما خواهش می‌کنیم از نظرات کارشناسان استفاده کنید.

به گزارش پیام ما به نقل از سایت شهر، حبیب کاشانی در سیصد و یکمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در مورد مصوبه مجلس مبنی بر اضافه شدن ۶ ماه به مدت فعالیت شوراها، اظهار کرد: نمایندگان مجلس باید نگاه کارشناسی به این موضوع داشته باشند.

 

وی افزود: حضور ۲۰ ساله بنده در صحن شورا که هم هزینه داشته و هم ثمره خون شهدا است، با تجربیاتی همراه است و بر اساس تجربه می‌گویم که این تصمیم به صلاح نیست. با تمدید ۶ ماهه تأمین سرمایه عمومی و منابع مالی اتفاق نخواهد افتاد.

 

کاشانی تأکید کرد: بنده نمی‌دانم چنین اتفاقی با چه دیدگاهی روی داد. بنده با رئیس مجلس دیداری داشتم و این موضوع را مطرح کردیم که یک روز تأخیر در برگزاری انتخابات نیز به صلاح نیست. در زمان تصویب متمم بودجه و لایحه بودجه سال بعد، برگزاری انتخابات و حضور افراد برای تبلیغات چه معنایی دارد؟

 

وی با بیان اینکه این کشور متعلق به همه است، تصریح کرد: قوانین باید نتایج مثبتی داشته باشند. ۶ ماه تمدید فعالیت شوراها جایزه است؟ می‌دانیم مجلس از شوراها گلایه دارد اما این ۶ ماه تمدید چه حاصلی دارد؟ اگر قرار بود کار مثبتی داشته باشیم کاری می کردیم که حاصل آن برای مردم مشهود باشد.

 

کاشانی یادآور شد: ما با وزیر کشور هم صحبت کردیم و گفتیم این کار به صلاح نیست. بسیار از این تصمیم ناراحتیم. گویا مناقصه است که کسی بگوید یک سال، فردی دیگر ۲ سال و یا ۶ ماه. با این تمدید مدیریت شهری و شورا خوشحال شدند یا مردم؟

 

وی خطاب به نمایندگان مجلس با بیان اینکه به نظرات نمایندگان مردم در شوراها اعتنا کنید، گفت: ما نمی‌خواهیم توان و جایگاه شما خدشه‌دار شود اما خواهش می‌کنیم از نظرات کارشناسان استفاده کنید.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

۹ هزار مانع میان شیراز و شهروندانش

گزارش «پیام ما» از موانع زندگی افراد دارای معلولیت در استان فارس

۹ هزار مانع میان شیراز و شهروندانش

بدرقه رهبر شهید

بدرقه رهبر شهید

بازار داغ ریال در مرزهــا

پیام ما از شکل‌گیری بازار غیررسمی خریدوفروش اسکناس‌های ایرانی در شهرهای مرزی گزارش می‌دهد

بازار داغ ریال در مرزهــا

نقشه تاب‌آوری ایران در برابر زلزله

در صورت وقوع زلزله‌های بزرگ، کدام استان‌ها بیشترین خسارت را متحمل می‌شوند؟

نقشه تاب‌آوری ایران در برابر زلزله

زندگی روی گسل‌های ناآرام

بیش از ۹۰ درصد مساحت ایران در معرض خطر نسبی زلزله قرار دارد

زندگی روی گسل‌های ناآرام

گسل زلزلــــــــه ایجاد می‌کند سیاست‌ها فاجعه را رقم می‌زنند

ساخت‌وسازهای انبوه دولتیِ بی‌کیفیت و ایجاد صدها هزار واحد مسکونی ارزان‌قیمتِ لرزه‌ای در بافت‌های شهری و حاشیه‌ای مهم‌ترین دلیل خسارت سنگین زلزله ونزوئلا بود

گسل زلزلــــــــه ایجاد می‌کند سیاست‌ها فاجعه را رقم می‌زنند

تاب‌آوری اتفاقی نیست

نگاهی به مواجهه 5 کشور ژاپن، شیلی، نیوزیلند، مکزیک و ترکیه با زلزله

تاب‌آوری اتفاقی نیست

کیفیت ساخت‌وساز، تضمین کاهش خسارت

رئیس بخش زلزله‌شناسی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در گفت و گو با «پیام ما»

کیفیت ساخت‌وساز، تضمین کاهش خسارت

اجماع دولت و مجلس برای رونق تولید مسکن و مدیریت بازار اجاره

اجماع دولت و مجلس برای رونق مسکن و کنترل اجاره

اجماع دولت و مجلس برای رونق تولید مسکن و مدیریت بازار اجاره

توقف درمان، پشت درگاه پرداخت

اختلا‌ل چهار بانک کشور، تراکنش‌ مالی در بیمارستان‌ها را با مشکل مواجه کرده است

توقف درمان، پشت درگاه پرداخت