ورود سامانه بارشی جدید به کشور طی شنبه





ورود سامانه بارشی جدید به کشور طی شنبه

۶ آذر ۱۴۰۳، ۱۱:۵۶

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور از کاهش دما و ورود سامانه بارشی جدید به کشور طی شنبه (۱۰ آذرماه) خبر داد.

به گزارش پیام ما به نقل از ایسنا، صادق ضیاییان گفت: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی امروز(۶ آذرماه) سامانه بارشی در نیمه غربی کشور و ارتفاعات البرز در استان‌های البرز، قزوین و تهران فعال خواهد بود و تا ظهر امروز هوای شهرهای تهران و کرج غبار آلود پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور اضافه کرد: چهارشنبه (۷ آذرماه) از شدت بارش در شمال غرب کاسته خواهد شد و در استان‌های گیلان، غرب مازندران، شمال استان‌های زنجان، قروین، البرز و تهران، کهگیلویه و بویراحمد، چهار محال بختیاری، ایلام، لرستان، خورستان، فارس، بوشهر، غرب و جنوب اصفهان، یزد، شمال کرمان، خراسان جنوبی و جنوب خراسان رضوی، ابرناکی رگبار باران، رعد و برق ورش باد شدید در برخی مناطق خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا در ارتفاعات و نقاط سردسیر بارش برف رخ خواهد داد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور افزود: پنج شنبه (۸ آذرماه) بارش در شرق سواحل دریای خزر، شمال شرق و شرق کشور ادامه خواهد داشت و جمعه (۹ آذرماه) در برخی مناطق شمال شرق ابرناکی، بارش خفیف باران و برف و وزش باد و در سایر مناطق کشور جوی آرام پیش‌بینی شده است.

او ادامه داد: شنبه (۱۰ آذرماه) سامانه بارشی وارد کشور خواهد شد و سبب ابرناکی، بارش باران، در ارتفاعات بارش برف در شمال غرب و غرب سواحل خواهد شد.

به گفته ضیاییان چهارشنبه و پنج شنبه ( ۷ و ۸ آذرماه) در نیمه غربی کشور و پنج شنبه و جمعه در نیمه شرقی کشور کاهش محسوس دما رخ خواهد داد همچنین سه شنبه و چهارشنبه(۶ و ۷ آذرماه) دریای خزر پنج شنبه و جمعه (۸ و ۹ آذرماه) خلیج فارس مواج و متلاطم خواهد بود.

او درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۸ آذرماه) ابری و وزش باد در بعضی ساعت ها رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید با حداقل و حداکثر دمای ۱۰ و ۱۶ درجه سانتیگراد و پس‌فردا (۸ آذرماه) نیمه ابری، وزش باد در بعضی ساعت‌ها بارش پراکنده، گاهی وزش باد شدید، کاهش محسوس دما و از بعدازظهر کاهش ابر با کمترین و بیشترین دمای ۱۰ و ۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

به گفته ضیاییان، طی فردا و پس فردا ارومیه با دمای کمینه دمای ۶- درجه سانتیگراد و بندرعباس با بیشینه دمای ۳۰ درجه سانتیگراد به ترتیب سردترین و گرم‌ترین مرکز استان‌ها پیش‌بینی می‌شوند.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *