«آخرین کوسه‌نهنگ» به کانادا رسید





«آخرین کوسه‌نهنگ» به کانادا رسید

۱۹ آبان ۱۴۰۳، ۱۷:۳۳

مستند «آخرین کوسه‌نهنگ» ساخته «رامتین بالف» (تولید مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی) در جشنواره محیط‌زیست بریتیش کلمبیا نمایش داده می‌شود.

به‌ گزارش پیام ما به نقل از روابط‌عمومی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، جشنواره محیط‌زیست بریتیش کلمبیا به‌صورت آنلاین است و از اول تا ۳۱ دسامبر ۲۰۲۴ (۱۱ آذر تا ۱۱ دی) برگزار می‌شود.
هدف این جشنواره افزایش آگاهی جهانی در مورد محیط‌زیست و ترویج آینده‌ای سالم از طریق نمایش فیلم داستانی و مستند از فیل مسازان سراسر جهان است، در این جشنواره علاوه‌بر فیلم‌های بلند، آثار کوتاه و انیمیشن هم رقابت می‌کنند.
مستند «آخرین کوسه‌نهنگ» برنده جایزه بهترین موسیقی و بهترین تصویربرداری از هفدهمین جشنواره مستند «سینماحقیقت» شده است. همچنین، دیپلم افتخار بهترین مستند چهل‌ودومین جشنواره فیلم فجر را در کارنامه دارد. این فیلم در یک سال گذشته، سفرهای فراوانی به جشنواره‌های مختلف داشته است.
«آخرین کوسه‌نهنگ» (تولید مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی)، روایتگر کوسه‌نهنگی است که دنبال همزاد و عشق خود در دریا می‌گردد.
عوامل این مستند ۷۵دقیقه‌ای عبارتند از تهیه‌کننده، نویسنده و کارگردان: رامتین بالف، فیلمبردار: رشاد بالف و رامتین بالف، تدوین و صداگذاری: رشاد بالف، تحقیق و پژوهش: رامتین بالف و رشاد بالف، موسیقی: اکبر ابراهیمی، دستیار فیلمبردار: کوشیار یزدانی، دستیار تهیه: معصومه شهریاری، دستیار تدوین: سبیکه رحیمی، مدیر هماهنگی تولید: عباس مطاف، گوینده: رامتین بالف، تولید مشترک مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی و کارگاه سینمایی برادران بالف.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *