تشکیل کارگروه حجاب در دانشگاه تهران و سازوکار گفت‌وگو پیش از شورای انضباطی





تشکیل کارگروه حجاب در دانشگاه تهران و سازوکار گفت‌وگو پیش از شورای انضباطی

27 مهر 1405، 11:29

رئیس دانشگاه تهران از تشکیل کارگروه ویژه برای بررسی موضوع پوشش دانشجویان خبر داد و اعلام کرد رویکرد دانشگاه، گفت‌وگو با افراد پیش از ارجاع پرونده به شورای انضباطی است.

سازوکار کارگروه رسیدگی به موضوع پوشش دانشجویان

محمدحسین امید، رئیس دانشگاه تهران، اعلام کرد که از حدود ۵ تا ۶ ماه پیش کارگروهی در این دانشگاه برای بررسی گزارش‌های مربوط به رفتارهای ناهنجار در حوزه پوشش تشکیل شده است. هدف این کارگروه، دعوت از دانشجویان، حضور مشاور امور زنان و حل موضوع از طریق گفت‌وگو، پیش از ارجاع پرونده به شورای انضباطی است. در صورتی که این مذاکرات به تفاهم ختم شود، پرونده‌ای تشکیل نمی‌شود، اما در صورت اصرار بر عدم رعایت ضوابط، موضوع مطابق آیین‌نامه‌ها در شورای انضباطی بررسی خواهد شد.

معیارهای دانشگاه در حوزه پوشش و ضوابط عمومی

رئیس دانشگاه تهران با بیان اینکه چارچوب‌های مورد انتظار بر اساس آیین‌نامه‌های وزارت علوم و عرف جامعه مدنظر است، بر رویکرد متعادل دانشگاه تأکید کرد. وی همچنین یادآور شد که در حوزه ورودی‌های دانشگاه کنترل‌های پیشین وجود ندارد. علاوه بر موضوع پوشش، امید به ممنوعیت کامل استعمال دخانیات در محیط‌های دانشگاهی اشاره و تصریح کرد که در صورت تکرار این تخلف، برخوردهای قانونی و انضباطی صورت خواهد گرفت.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *