پلمب واحد رنگ‌کاری مبلمان آلاینده در جاجرود پردیس





پلمب واحد رنگ‌کاری مبلمان آلاینده در جاجرود پردیس

8 مهر 1405، 13:16

یک واحد تولید و رنگ‌کاری مبلمان در منطقه جاجرود شهرستان پردیس به دلیل عدم رعایت الزامات زیست‌محیطی و ایجاد آلودگی هوا، با نظارت کارشناسان محیط‌زیست پلمب شد.

گشت‌های پایش میدانی اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان پردیس منجر به شناسایی و تعطیلی یک واحد آلاینده در منطقه صنعتی جاجرود شد.

بازرسی و پلمب واحد تولیدی متخلف

سیدحسن فراهانی، رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان پردیس، با اعلام این خبر اظهار داشت: کارشناسان این اداره در جریان پایش‌های دوره‌ای و سرزده، یک کارگاه رنگ‌کاری مبلمان را که با فعالیت غیرقانونی موجب انتشار آلاینده‌های هوا شده بود، شناسایی و با اقدامات قانونی نسبت به پلمب آن اقدام کردند.

پایش مستمر واحدهای صنعتی و خدماتی

فراهانی تأکید کرد که بررسی وضعیت آلودگی‌های هوا، آب، خاک و نحوه مدیریت پسماند در واحدهای تولیدی از اولویت‌های اصلی این اداره است. وی افزود واحدهای صنعتی موظف به اخذ مجوزهای زیست‌محیطی، کنترل آلاینده‌ها و ثبت اطلاعات در سامانه جامع محیط‌زیست هستند و در صورت بی‌توجهی به اخطاریه‌ها، ضمن درج در فهرست واحدهای آلاینده، پرونده آن‌ها به مراجع قضایی ارجاع خواهد شد.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *