بررسی برای شناسایی منشأ بیماری گوارشی ادامه دارد

پایان نگرانی‌ها در باینگان؛ آب شرب آلودگی میکروبی و شیمیایی ندارد + ویدیو





پایان نگرانی‌ها در باینگان؛ آب شرب آلودگی میکروبی و شیمیایی ندارد + ویدیو

۲۶ مرداد ۱۴۰۵، ۱۶:۰۴

معاون آبفای کرمانشاه با اعلام نتایج آزمایش‌های تخصصی، سلامت آب شرب شهر باینگان را تأیید و احتمال آلودگی آب به‌عنوان عامل بروز علائم گوارشی در شهروندان را رد کرد. تحقیقات برای شناسایی علت دقیق این بیماری همچنان در جریان است.

 تأیید سلامت منابع آب شرب باینگان بر اساس نتایج آزمایشگاهی

در پی گزارش‌های اخیر مبنی بر بروز علائم گوارشی نظیر اسهال و استفراغ در میان تعدادی از شهروندان باینگان، موضوع سلامت آب شرب این منطقه به صورت ویژه در دستور کار شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه قرار گرفت. پس از انجام آزمایش‌های تخصصی، سلامت منابع تأمین آب این شهر تأیید شد.

نتایج آزمایشگاه‌های معتبر کشور

اله‌بخش همه‌خانی، معاون بهره‌برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه، در این باره اظهار کرد: «نمونه‌برداری‌های انجام‌شده از منابع تأمین آب باینگان، هم در آزمایشگاه‌های مجهز آبفا و هم در آزمایشگاه مرکز بهداشت مورد بررسی قرار گرفت.» وی تأکید کرد که نتایج بررسی‌های دقیق روی شاخص‌های شیمیایی و میکروبی، هیچ‌گونه آلودگی را در منابع آبی این شهر نشان نداده است.

 جست‌وجو برای شناسایی عامل واقعی بروز بیماری

با توجه به نتایج منفی آزمایش‌های آب، فرضیه آلودگی منابع آبی به عنوان عامل قطعی بروز بیماری در شهروندان باینگان منتفی شده است. با این حال، مسئولان بهداشتی همچنان به تحقیقات خود برای یافتن منشأ این علائم گوارشی ادامه می‌دهند.

 مدیریت و پایش مداوم بهداشتی

همه‌خانی در پایان با اشاره به استمرار پایش‌های بهداشتی افزود: «تیم‌های مرکز بهداشت در حال بررسی احتمال وجود ویروس یا عوامل دیگر هستند که ممکن است موجب بروز این علائم شده باشد. وضعیت منابع تأمین آب باینگان با دقت بالا پایش می‌شود و تا زمان شناسایی قطعی منشأ بیماری، نظارت‌های بهداشتی ادامه خواهد داشت.»

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *