مسمومیت ۱۸ دانش آموز در آتشسوزی مدرسه شاهد ارومیه
14 اسفند 1402، 12:53
یکی از کلاسهای درس مدرسه دخترانه شاهد ارومیه امروز صبح شاهد آتش سوزی شد و ۱۸ دانش آموز مصدوم شدند که توسط کارکنان آتش نشانی و اورژانس نجات یافتند که حال عمومی آنان خوب است.
صبح امروز خبری مبنی بر آتش سوزی یکی از مدارس ارومیه در فضای مجازی پیچید و خبر آمد که این اتفاق در مدرسهای بنام شاهد در منطقه آبیاری ارومیه رخ داده است.
به گزارش ایرنا، از قضا این مدرسه جنب ایستگاه آتش نشانی است و این خبر خوبی بود که حداقل آتش نشانان در سریعترین زمان بر سر آتش میرسند.
رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری ارومیه در گفتگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این آتش سوزی ساعت هشت صبح به آتش نشانی اعلام شد و ماموران ما در کمترین زمان به دلیل نزدیک بودن این حادثه خود را بر بالین دانش آموزان رساندند.
حسین سرباز رشید افزود: ماموران حاضر در ایستگاه شماره ۴ ارومیه با اعزام به محل آتش سوزی، آتش محیط را خاموش کرده و دانش آموزان را تحویل اورژانس دادند و خوشبختانه سوختگی در این دانش آموزان نبود.
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث آذربایجان غربی نیز به ایرنا گفت: این آتش سوزی در کل مدرسه نبود بلکه یکی از کلاسهای درس دچار این آتش سوزی شده و با عکس العمل سریع دانش آموزان و معلمین، مدیریت شده بود.
فرزین رضازاده افزود: از این مدرسه دخترانه دبیرستانی در ارومیه هیچ سوختگی میان دانش آموزان ثبت نشد، ولی مسمومیت ۱۸ نفر از آنان موجب شد تا آنها را تحت نظر داشته باشیم.
او بیان کرد: یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، یک دستگاه موتور آمبولانس و ۲ دستگاه امبولانس سبک به محل اعزام شده بود و مصدومین ناشی از اثر دود آتش سوزی به بیمارستان منتقل شدند.
۱۸ دانش آموز در حال حاضر در بیمارستان آیتالله طالقانی ارومیه تحت نظر بوده و حال عمومی مسمومان مساعد است.
این دومین حادثه دانش آموزی در هفته جاری است که اتفاق اول نیز تصادف سرویس مدرسه در ارومیه بود که حال همه آنان مساعد است.
برچسب ها:
نظر کاربران
نظری برای این پست ثبت نشده است.
مطالب مرتبط
تأکید وزیر آموزش و پرورش بر هوشیاری دانشآموزان در برابر آسیبهای فرهنگی
جیرهبندی آب در مشهد
برنامهای برای جیرهبندی آب در مشهد نداریم/ ذخیره سدها به ۲ درصد رسید
گزارش نوسانات بازار خودرو؛ ۳۰ شهریور ۱۴۰۵
مهار حریق گسترده در انبارهای غیراستاندارد جاده مخصوص کرج +فیلم
آیتالله العظمی شبیری زنجانی، از مراجع عظام تقلید درگذشت
کشف ۳ قطعه کبک وحشی و ادوات زندهگیری در روانسر
«پیام ما» وضعیت تولید پسماند غذایی و مدیریت آن را در شهرها بررسی میکند
غذا، گرفتار پسماند شهری
اطلاعیه تأمیناجتماعی درباره اختلال در پیامک واریز حقوق شهریور
انعقاد قرارداد ساخت مسکن حمایتی برای بیش از ۹۰۶ هزار متقاضی در کشور
واگذاری ۳۰ هزار واحد مسکونی و ایجاد ۱۱۸ هزار شغل برای مددجویان بهزیستی
وب گردی
- معرفی طرح های بیمه تکمیلی انفرادی سامان | پوششها و شرایط خرید
- مطالبه گنجاندن حداقل حقوق ۷۰ میلیونی معلمان در بودجه ۱۴۰۶
- درخواست معافیت دانشجویان ممتاز دکتری دانشگاه آزاد اسلامی از آزمون جامع
- درخواست افزودن درس موسیقی در مدارس
- حذف شرط: کد تخفیف اسنپ فود کد تخفیف اسنپ فود
- مطالبه عمومی برای اجرای مصوبات انتقال معادن شیراز
- شناسنامه دار بودن ظروف صنعتی چه نقشی در مدیریت مسئولانه آن ها دارد؟
- قیمت بلیط اتوبوس به مرزهای غربی کشور مشخص شد
- کمک به تأمین مالی یا واردات داروی ELAHERE برای بیماران مقاوم به شیمیدرمانی در سرطان تخمدان
- آیا با کپی مدارک می توان سوار قطار شد؟ بیشتر
بیشترین نظر کاربران
هشدار نسبت به کمبود داروهای ترک اعتیاد در قزوین
پربازدیدها
1
رقص سوگوارانه؛ کنشی مقاومتی
2
رقص عزا
3
مبارزه با جستوجوی گنج
4
هوای آلوده با موتورهای منسوخشده و آلاینده خودروهای داخلی
5
گنجِ گمشده زیر چرخ لودرها




دیدگاهتان را بنویسید