پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | بدون عنوان

بایگانی مطالب :

۲۱ استان کشور درگیر سیل و آبگرفتگی شده‌اند

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور اعلام کرد ۲۱ استان کشور درگیر سیل و آبگرفتگی شده‌اند.
۲۱ استان کشور درگیر سیل و آبگرفتگی شده‌اند

امدادرسانی به ۲۳۰۰ نفر در سیلاب

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر از امدادرسانی به ۲ هزار و ۳۰۰ نفر در سیل ۲۰ استان خبر داد.
امدادرسانی به ۲۳۰۰ نفر در سیلاب

آب کپرهای «زرآباد» را برد

رئیس سازمان جمعیت هلال‌احمر کشور روز گذشته اعلام کرده است سیل اخیر بیشترین آسیب را به سیستان‌وبلوچستان و مناطق جنوبی آن وارد کرده است و امدادگران این سازمان تا حل مشکلات مناطق سیل‌زده در کنار مردم حاضر خواهد بود و کمک‌رسانی را ادامه می‌دهند. بااین‌حال، اهالی مناطق سیل‌زده به‌ویژه در روستاهای جنوب سیستان‌وبلوچستان، می‌گویند خودشان در حال پاکسازی خانه و زندگی از گل‌ولای هستند؛ آن‌هم درحالی‌که بارش باران هنوز ادامه دارد. کمبود ادوات و آب بهداشتی از مهمترین مشکلاتی است که مردم از آن گلایه دارند. بسیاری از چاه‌های آب و فاضلاب تخریب یا پر شده‌اند و همین موضوع چالش جدی‌ای ایجاد کرده است. اهالی روستاهای زرآباد که در محرومیت زیادی به‌سر می‌بردند هم می‌گویند اصلی‌ترین مشکلشان علاوه‌بر از بین رفتن خانه‌های کوچک و کپرها، تأمین آب سالم است.
آب کپرهای «زرآباد» را برد

پیش‌بینی وقوع سیلاب در 15 استان کشور

|پیام ما| 8 استان کشور هفته گذشته دچار سیلاب شدند و امدادرسانی به این مناطق همچنان ادامه دارد، وب سایت خبری وزارت نیرو به نقل از رئیس موسسه تحقیقات آب کشور از پیش‌بینی وقوع سیلاب در 15 استان کشور خبر داد. براساس این خبر پیش‌بینی می‌شود در استان‌های کرمان، یزد و مازندران طی حدود 60 ساعت، 70 تا 90 میلی‌‌متر بارندگی‌ را شاهد باشیم.
پیش‌بینی وقوع سیلاب در 15 استان کشور

۷ استان درگیر سیل و آبگرفتگی شدند

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به وقوع سیل و آب‌گرفتگی در هفت استان کشور، از امدادرسانی به بیش از ۲۰۰ نفر از افراد حادثه‌دیده خبر داد.
۷ استان درگیر سیل و آبگرفتگی شدند

تشدید فعالیت سامانه بارشی تا روز شنبه

سازمان هواشناسی کشور نسبت به تشدید فعالیت سامانه بارشی از امروز تا فردا، 25 فروردین، در پنج استان هشدار داد.
تشدید فعالیت سامانه بارشی تا روز شنبه

آبگرفتگی؛ عیدی اهوازی‌ها

خوزستانی‌ها سال نو را با آبگرفتگی آغاز کردند. سناریویی تکراری که تقریباً هر سال در بارندگی گریبان شهروندان را می‌گیرد. در پایان یک سال گرم و خشک، سال جدید با آبگرفتگی در 11 شهرستان شروع شد. بیشترین آن در اهواز که خانه‌های زیادی زیر آب رفت و باعث شد وعده‌های دولت سیزدهم برای حل مشکل آبهای سطحی رنگ ببازد. اولین سامانه بارندگی 29 اسفند ماه بود که رواناب را در خیابان‌ها جاری کرد. دومین سامانه در پنجم و ششم فروردین ماه با 41 میلیمتر بارش سطح وسیعی از شهر اهواز را فراگرفت و سیلاب به برخی از خانه‌ها هم راه یافت. برخی مناطق اهواز تا دو روز زیر آب ماندند و آب از آنها تخلیه نشد، به‌طوری که منجر به تعطیلی ادارات اهواز و کارون در روز ششم فروردین شد.
آبگرفتگی؛ عیدی اهوازی‌ها

نجات ۵۷ نفر از گرفتارشدگان در سیل و آبگرفتگی

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر اعلام کرد: نیروهای هلال احمر در ۴۸ ساعت گذشته توانستند ۵۷ نفر از شهروندان گرفتار در سیل و آبگرفتگی را نجات و به مناطق امن منتقل کنند.
نجات ۵۷ نفر از گرفتارشدگان در سیل و آبگرفتگی

روستاهای سیل‌زده در انتظار

حدود دو هزار روستای سیستان‌وبلوچستان در سیلاب هستند، اما امدادرسانی به آنان به‌کندی و بی‌نظمی پیش می‌رود. مردم سیل‌زده می‌گویند در این سرما بی خانه، غذا و آب هستند و مسئولان می‌گویند با تمام توان کارمان را پیش می‌بریم، اما مسیرهای دسترسی مسدود است. براساس گفتهٔ اهالی و تأیید مسئولان جمعیت هلال‌احمر مستقر در مناطق سیل‌زده عمدهٔ کار رساندن اقلام ضروری بر دوش خود مردم است و با قایق‌های محلی انجام می‌شود. مسیر دسترسی بیش از ۷۰ روستا درحالی همچنان مسدود است که سامانهٔ بارشی دیگری بر فراز این استان در راه است. با وجود محدودیت نیروهای دولتی، فقط یک تشکل مردمی مجوز فعالیت در منطقه و برای ۱۰ روستا از مجموع دو هزار روستا را اخذ کرده است. بنابه اعلام معاون بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، ارزیابی از خسارت ۱۵۰ روستا انجام شده است. اطلاع دقیقی از وضعیت سایر مناطق سیل‌زده در دسترس نیست و آنتن‌دهی ضعیف تلفن همراه و اینترنت دستیابی به اخبار موثق را دشوار کرده است.
روستاهای سیل‌زده در انتظار

فصل جدید سریال آبگرفتگی‌های معابر در اهواز

صبح امروز و در پی بارش بسیار شدید باران در اهواز، بسیاری از خیابان‌ها دچار آب‌گرفتگی شدند.
فصل جدید سریال آبگرفتگی‌های معابر در اهواز