پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | بدون عنوان

بایگانی مطالب :

معماری ایران دچار تجمل‌گرایی شده است

از روزی که آپارتمان‌های قدونیم‌قد با نماهای رومی و سنگ‌های گرانیتی بخشی از هویت شهرهای ایران شدند، بسیاری از متخصصان حوزه معماری، امیدشان را به آینده پایدار از دست دادند. این در حالی است که معماری سنتی ایران به دلیل هارمونی با ویژگی‌های اقلیمی و فرهنگی توانسته بود به نیازهای اجتماعی و اقتصادی شهر و شهروندان پاسخ دهد. شاید به همین دلیل است که وقتی صحبت از توسعه پایدار در حوزه معماری و شهرسازی به میان می‌آید، هنوز هم برخی بازگشت به معماری گذشته را راه‌حل مناسب می‌دانند. اما فرزانه سفلایی، استاد دانشکده معماری دانشگاه همپتون ویرجینیا نظر دیگری در این باره دارد. او که سال‌ها در حوزه معماری پایدار در ایران، چین و ایالات متحده آمریکا تحقیقات گسترده‌ای داشته، معتقد است که بازگشت به گذشته درست نیست، بلکه باید با استفاده از تجربه معماری سنتی ایران و تکنولوژی روز جهان به توسعه پایدار در حوزه معماری و شهرسازی رسید. به گفته او، معماری امروز ایران دچار تجمل‌گرایی شده است.
معماری ایران دچار تجمل‌گرایی شده است

گردشگری بازوی پیش‌برنده توسعه پایدار هنر است

مدیرمسئول نگارخانه ترانه باران گفت: یکی از موضوعات مهمی که می‌تواند در تاثیرگذاری نمایشگاه آثار قرآنی نقش داشته باشد، پیوند آن با حوزه گردشگری است و سال‌هاست ما در مورد گردشگری هنری و نقش آن در توسعه و ترویج هنر تاکید داریم. گردشگری بازوی پیش‌برنده توسعه پایدار هنر ایران خواهد بود.
گردشگری بازوی پیش‌برنده توسعه پایدار هنر است

بررسی پرونده 8 روستای ایران بر اساس اهداف توسعه پایدار

معاون گردشگری کشور گفت: پرونده روستاها در سازمان گردشگری ملل متحد براساس ۹ شاخص و با اهداف توسعه پایدار ارزیابی می‌شود.
بررسی پرونده 8 روستای ایران بر اساس اهداف توسعه پایدار

پسماندهای تولید کفش به آثار هنری تبدیل شدند

کارگاه پسماند شهری محله سنگلج به منظور پویاسازی فرهنگی اجتماعی و محیط زیستی در فضای عمومی شهری برای معماران، طراحان و هنرمندان علاقه‌مند به محیط زیست در تاریخ ۱۶ و ۱۷ فروردین‌ماه در خانه پدری جلال آل احمد برگزار شد.
پسماندهای تولید کفش به آثار هنری تبدیل شدند

دستیابی به «توسعه پایدار»؛ هدف غایی کشورها

یک پژوهشگر محیط زیست گفت: با وجود تلاش‌ها و ایجاد زیرساخت‌های مناسب در زمینه آموزش محیط زیست در کشور، ما قواعد و اصولی در زمینه آموزش محیط زیست نداریم و بسیاری از برنامه‌ها به صورت مقطعی برگزار می‌شوند لذا باید قاعده و اصولی در زمینه آموزش محیط زیست ایجاد شود.
دستیابی به «توسعه پایدار»؛ هدف غایی کشورها

مسئولیت اجتماعی شرکتی نباید به معامله تبدیل شود

|پیام ما| «مسئولیت اجتماعی شرکتی» یکی از مفاهیم نو در زمینهٔ توسعه پایدار و فعالیت اقتصادی بنگاه‌های اقتصادی است. انجام این طرح ها بخشی از رویکرد شرکت‌ها در زمینهٔ پایداری Sustainability است اما در برخی از کشورهای جهان و از جمله ایران برخی طرح های داوطلبانه شرکت ها در زمینهء فعالیت های محیط زیستی و اجتماعی به محلی برای سرپوش گذاشتن بر دیگر اقدامات مخرب شرکت‌ها در این حوزه‌هاست. اکنون مدیرکل هوا و تغییراقلیم سازمان حفاظت محیط زیست هم یکی از مسئولانی که دربارهٔ تبعات این رویکرد هشدار می‌دهد. داریوش گل علیزاده دیروز در همایشی در بندر ماهشهر به صراحت گفته طرح‌های مسئولیت اجتماعی شرکتی نباید به محلی برای بده بستان و معامله تبدیل شود.
مسئولیت اجتماعی شرکتی نباید به معامله تبدیل شود

دومین همایش توسعه پایدار در صنعت معدنکاری

«دومین همایش توسعه پایدار در صنعت معدن‌کاری» با شعار «دریچه‌ای نو به مسئولیت اجتماعی شرکتی» از سوی روزنامه پیام ما و کمیسیون مسئولیت اجتماعی و حاکمیت شرکتی اتاق ایران با همراهی خانه معدن ایران، در ۱۰ و ۱۱ بهمن سال ۱۴۰۲ برگزار می‌شود.
دومین همایش توسعه پایدار در صنعت معدنکاری

بساط گواهی پولی مسئولیت اجتماعی باید جمع شود

دبیر تدوین استاندارد مسئولیت اجتماعی گفت: در حوزه مسئولیت اجتماعی، مهمترین مسئولیت اجتماعی این است که بساط همایش‌ها و جشنواره‌هایی که همگی نام ملی و بین المللی به همراه دارند و کاسبکارانه به دنبال گواهی فروشی هستند، برچیده شود.
بساط گواهی پولی مسئولیت اجتماعی باید جمع شود

خطر تغییر اقلیم برای زنان باردار

حالا دیگر روزی نیست که تغییر اقلیم با پیامدهای مخربش گوشه‌ای از جهان را درگیر نکرده باشد. یک روز سیل و یک روز موج گرما، روز دیگر اخبار خشکسالی‌های طاقت‌فرسا و کمبود دسترسی به آب سالم و بعد هم مهاجرت‌ها و آوارگی دسته‌جمعی و ... همه و همه از پیامدهای منفی این پدیده‌ی هولناک به شمار می‌روند. با وجود اینکه هر کدام از این حوادث به خودی خود گروه‌های بسیاری را متحمل رنج می‌کنند اما پژوهش‌ها همواره نشان داده‌اند که زنان و کودکان از این وضعیت بیشترین آسیب‌ها را می‌بینند. آخرین گزارش صندوق جمعیت سازمان ملل با همکاری یونیسف و سازمان بهداشت جهانی نشان می‌دهد که با وجود همه این هشدار‌ها و پژوهش‌ها، سیاستگذاران هنوز آثار تغییر اقلیم را دست کم گرفته‌اند و نسبت به سلامت مادران و نوزادانشان بی‌توجه‌اند.
خطر تغییر  اقلیم برای زنان باردار

اردبیل میزبان چهارمین کنفرانس بین‌المللی صیانت از منابع‌طبیعی و محیط‌زیست می‌شود

دبیر علمی چهارمین کنفرانس بین‌المللی صیانت از منابع طبیعی و محیط‌زیست از برگزاری این کنفرانس در دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد.
اردبیل میزبان چهارمین کنفرانس بین‌المللی صیانت از منابع‌طبیعی و محیط‌زیست می‌شود