حال ناخوش کسب‌وکارهای گردشگری اصفهان؛

حمایت‌های وعده داده‌شده به کجا رسید؟





حمایت‌های وعده داده‌شده به کجا رسید؟

۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۴:۱۶

رکود عمیق صنعت گردشگری کشور و به‌ویژه استان اصفهان در پی پیامدهای جنگ تحمیلی اخیر، فعالان این حوزه را با شرایطی دشوار و کم‌سابقه روبه‌رو کرده است؛ از هتل‌ها و اقامتگاه‌های بوم‌گردی گرفته تا آژانس‌های مسافرتی و تورلیدرها، همگی از کاهش شدید فعالیت، اختلال در خدمات و بلاتکلیفی حمایت‌های وعده داده‌شده گلایه دارند.

به گزارش پیام ما، صنعت گردشگری استان اصفهان در دو ماه گذشته تحت تأثیر مستقیم شرایط ناشی از جنگ تحمیلی اخیر قرار گرفته است. هرچند رکود این بخش پیش‌تر و از زمان ناآرامی‌های دی‌ماه ۱۴۰۳ آغاز شده بود، اما آغاز جنگ و پیامدهای آن، عملاً تمامی زنجیره گردشگری استان را با توقف و اختلال جدی مواجه کرده است.

فعالان این حوزه، از اقامتگاه‌های بوم‌گردی و هتل‌ها تا دفاتر خدمات مسافرتی، تأسیسات گردشگری و راهنمایان تور، از کاهش شدید مسافر، لغو تورها و پروازها و توقف سفرهای ورودی و داخلی خبر می‌دهند؛ وضعیتی که ادامه فعالیت و حتی معیشت کارکنان این بخش را با تهدید جدی روبه‌رو کرده است.

قطع اینترنت بین‌الملل و لغو گسترده پروازها، فعالیت بسیاری از آژانس‌های مسافرتی را مختل کرده و مشکلات مربوط به استرداد بهای بلیت‌ها، به دلیل عدم پاسخگویی برخی خطوط هوایی و اختلالات ارتباطی، مسافران و آژانس‌داران را با چالش‌های مضاعف مواجه ساخته است. در این شرایط، برخی هتل‌ها و اقامتگاه‌ها تعطیل شده‌اند و برخی دیگر در آستانه تعطیلی قرار دارند.

تورلیدرها نیز که پیش از این با مشکلات شغلی و درآمدی دست و پنجه نرم می‌کردند، اکنون با توقف کامل فعالیت مواجه شده‌اند. کاهش شدید سفرهای داخلی و عدم ورود تورهای خارجی، اشتغال بسیاری از آنان را عملاً به صفر رسانده است.

در همین حال، گلایه فعالان گردشگری عمدتاً متوجه عدم اجرای مصوبات حمایتی، کندی روندهای اداری و نبود اقدام عملی از سوی دستگاه‌های مسئول است. وعده‌هایی که در قالب مصوبات ستاد تسهیل و میز گردشگری استان اعلام شده، بنا به گفته فعالان، در عمل به‌طور کامل اجرایی نشده است.

در پاسخ به این انتقادات، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان اعلام کرده است که استاندار اصفهان در روزهای اخیر جلسات متعددی را با هدف الزام دستگاه‌ها و بانک‌ها به اجرای مصوبات حمایتی برگزار کرده است. داوود آبیان با اشاره به اینکه برخی مصوبات در گذشته به دلیل بروکراسی اجرایی نشده بود، از برگزاری جلسات تازه برای احیای روند حمایتی خبر داد.

به گفته وی، تمامی دستگاه‌های اجرایی استان موظف شده‌اند اقدامات مشخصی برای حمایت از فعالان گردشگری و جلوگیری از فروپاشی این بخش انجام دهند و عدم اجرای مصوبات، به دستور استاندار، مصداق ترک فعل تلقی شده و با متخلفان برخورد قضایی خواهد شد.

آبیان تأکید کرده است که رویکرد استان، حمایت جدی از صنعت گردشگری برای عبور از این مقطع دشوار است و انتظار می‌رود با اجرای مصوبات حمایتی، بخشی از مشکلات فعالان این حوزه کاهش یابد.

 

 

منبع : ابرنا

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشترین نظر کاربران

شکاف دستمزدها در دانشگاه

شکاف دستمزدها در دانشگاه