رگبار و رعد و برق در برخی استان‌ها/شدت بارش‌ها در استان‌های ساحلی





رگبار و رعد و برق در برخی استان‌ها/شدت بارش‌ها در استان‌های ساحلی

۷ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۱۴

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از رگبار و رعد و برق، وزش‌باد شدید در برخی استان‌های کشور خبر داد.

به گزارش پیام ما به نقل از ایسنا، صادق ضیاییان درباره آخرین وضعیت جوی استان‌های کشور گفت: امروز – هفتم تیرماه، در استان‌های اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و برخی نقاط استان‌های آذربایجان شرقی، شمال آذربایجان غربی، شرق کردستان، همدان، شمال خراسان رضوی، دامنه و ارتفاعات البرز مرکزی واقع در استان‌های زنجان، قزوین، البرز، تهران و سمنان رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید رخ خواهد داد. بارش در استان‌های ساحلی دریای خزر شدت دارد.

وی اضافه کرد: جمعه (۸ تیر) در شمال و شرق آذربایجان شرقی، اردبیل، استان‌های ساحلی دریای خزر، خراسان شمالی و ارتفاعات البرز، رگبار و رعد و برق گاهی وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی ادامه داد: از شنبه تا دوشنبه در برخی نقاط شمال غرب، سواحل دریای خزر، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی افزایش ابر، رگبار پراکنده و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان ادامه داد: همچنین طی سه روز آینده در ساعات بعدازظهر در برخی نقاط جنوبی استان سیستان و بلوچستان و ارتفاعات هرمزگان افزایش ابر و رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید رخ می‌دهد. لازم به ذکر است که طی سه روز آینده برای شمال شرق، شرق، بخش‌هایی از مرکز، استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز و جنوب غرب کشور در بعضی ساعات وزش باد شدید همراه با گردوخاک و در مناطق مستعد توفان گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: همچنین به دلیل افزایش سرعت وزش باد بر روی کشور عراق، احتمال گردوخاک و انتقال آن به نوار غربی کشور دور از انتظار نیست.

ضیاییان ادامه داد: امروز و فردا دریای خزر و از پنجشنبه تا شنبه دریای عمان و خلیج فارس مواج است.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز گفت: آسمان تهران فردا – هشتم تیرماه، کمی ابری و وزش باد در بعدازظهر افزایش ابر و وزش باد شدید با احتمال گردوخاک با حداقل و حداکثر دمای ۲۳ و ۳۶ درجه سانتیگراد و پس فردا (۹ تیر ) قسمتی ابری و وزش باد در بعدازظهر افزایش ابر و وزش باد شدید با احتمال گردوخاک با کمترین و بیشترین دمای ۲۳ و ۳۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهار کرد: طی فردا و پس فردا اردبیل و شهرکرد با کمینه ۹ و ۱۰ درجه سانتیگراد و اهواز با بیشینه ۴۶ و ۴۷ دمای درجه سانتیگراد خنک‌ترین و گرمترین مرکز استان‌ها پیش‌بینی می‌شوند.

 

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

صخره‌های لــــرزان «ابوالقیـــــس»

لغزش زمین در یکی از تنگه‌های «سوادکوه»، بار دیگر تأثیر برداشت بی‌رویه از کوه و جاده‌سازی را نشان داد

صخره‌های لــــرزان «ابوالقیـــــس»

دانشگاه از دانشجو خبر ندارد

نگاه پژوهشگران و فعالان دانشجویی به مسئولیت اجتماعی دانشگاه در زمان جنگ

دانشگاه از دانشجو خبر ندارد

محدودیتِ بـــدونِ شفافیـت

نشست «اینترنت» کارزار با حضور فعالان این حوزه و در غیبت مسئولان برگزار شد

محدودیتِ بـــدونِ شفافیـت

غافلگیری مستأجـــــــــران

ارزیابی کارشناسان از یک پدیده غیرمنتظره؛ جنگ، صعود قیمت‌ها را در بازار مسکن متوقف نکرد

غافلگیری مستأجـــــــــران

هشدار درباره محاسبه نادرست حقوق کارگران

تفاوت «پایه سنوات» و «پایه سنوات تجمیعی»؛

هشدار درباره محاسبه نادرست حقوق کارگران

برخاستن از آتــــــش

برخاستن از آتــــــش

سمت درست تاریخ

به بهانه برگزاری دادگاه پژمان جمشیدی؛ چرا درک فرد آزاردیده از تجاوز و همراهی با او برای ما مشکل است؟

سمت درست تاریخ

کاغذبازی برای درمـــــــان

«پیام ما» از وضعیت درمانی بیماران تالاسمی در بیمارستان‌های تهران گزارش می‌دهد

کاغذبازی برای درمـــــــان

«بانک زمان» در ایران راه‌اندازی می‌شود؛ سازوکار تبادل رایگان خدمات بدون پول

«بانک زمان» در ایران راه‌اندازی می‌شود؛ سازوکار تبادل رایگان خدمات بدون پول

تالاب آلاگل همچنان در تنش آبی است

رئیس اداره حفاظت تالاب‌های محیط‌زیست گلستان:

تالاب آلاگل همچنان در تنش آبی است

بیشترین نظر کاربران

شکاف دستمزدها در دانشگاه

شکاف دستمزدها در دانشگاه