آماده‌باش ۱۸ هزار تیم امدادی

درگیری ۲۵ استان کشور با بارش‌های پاییزی و پدیده ال‌نینو





16 آبان 1405، 16:28

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از درگیری ۲۵ استان با بارش‌های شدید ناشی از پدیده ال‌نینو خبر داد و گفت با استقرار وضعیت قرمز و نارنجی در مناطق گوناگون، ۱۸ هزار تیم امدادی برای مقابله با حوادث احتمالی به حالت آماده‌باش درآمده‌اند.

با ورود سامانه بارشی و اثرات پدیده ال‌نینو به کشور، ۲۵ استان کشور درگیر بارش‌های پاییزی شده‌اند و دستگاه‌های امدادی در بالاترین سطح آمادگی قرار گرفته‌اند.

تشکیل قرارگاه مدیریت بحران و ارزیابی وضعیت استان‌ها

حسین ساجدی‌نیا، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، با اشاره به پیش‌بینی‌های هواشناسی از خردادماه سال جاری اعلام کرد که دستورالعمل آمادگی در برابر بارش‌های ال‌نینو از شهریورماه به تمامی دستگاه‌ها و استانداری‌ها ابلاغ شده است. بر اساس ارزیابی‌های انجام‌شده، هم‌اکنون ۵ استان کشور در وضعیت قرمز و مابقی در وضعیت نارنجی قرار دارند. بیشترین حجم بارش‌ها تاکنون در استان‌های لرستان و چهارمحال و بختیاری ثبت شده که به قطعی موقت برق در برخی روستاها و مسدود شدن برخی محورها به دلیل ریزش کوه منجر شد؛ با این حال، با تلاش نیروهای امدادی راه‌های ارتباطی بازگشایی و خدمات‌رسانی انجام گرفت.

آماده‌باش سراسری نیروهای امدادی و هلال‌احمر

در همین راستا، مجتبی خالدی، سخنگوی جمعیت هلال‌احمر، از آماده‌باش کامل ۵۲۵ شعبه امدادی و ۶۵۵ پایگاه ثابت و سیار خبر داد. به گفته مسئولان، ۱۸ هزار تیم امدادی در سراسر کشور فعال شده‌اند و این ظرفیت تا سقف ۴۱ هزار تیم قابل‌افزایش است. استان‌های البرز، مازندران، لرستان، چهارمحال و بختیاری و اصفهان تاکنون بیشترین درخواست کمک را داشته‌اند و امدادرسانی به آسیب‌دیدگان تا پایان هشدار قرمز هواشناسی ادامه خواهد داشت.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *