عضو شورای شهر: در مورد درختان چیتگر  با خاطی برخورد می‌کنیم حتی اگر شهردار تهران باشد

طرح سوال شورای شهر از شهردار تهران





طرح سوال شورای شهر از شهردار تهران

5 آبان 1405، 16:37

|پیام‌ما| پس از انتشار تصاویر و گزارش‌های رسانه‌ها از خشک شدن درختان بوستان چیتگر مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری تهران، اعلام کرد تنش آبی و کمبود آب، در کنار آفات و انجام‌نشدن به‌موقع عملیات بهداشتی و پرورشی در سال‌های گذشته، از عوامل مؤثر در خشکیدگی درختان این پارک است.

به گزارش پیام‌ما، پس از این موضوع  «مهدی اقراریان»،  عضو شورای شهر تهران، با اشاره به اعلام صریح مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری از دلایل از بین رفتن درختان چیتگر اعلام کرده است که « از شهردار تهران در خصوص وضعیت درختان چیتگر سؤال می‌کنم و مطابق قانون، سؤال را در اختیار هیئت‌رئیسه شورای شهر قرار می‌دهم.»

افراریان گفت: «نظر به اخبار منتشرشده درباره خشک‌شدن تعداد زیادی از درختان بوستان چیتگر و با توجه به مصاحبه، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری تهران، سؤال خود را مطرح می‌کنم: با توجه به اینکه مشکلات این بوستان مربوط به دو دهه گذشته نبوده، بلکه در چند سال اخیر به وجود آمده است، علت این حوادث چه بوده است؟ مسئولیت آقای زاکانی به‌عنوان کسی که بیش از پنج سال شهردار تهران بوده، در این حوزه چیست؟»

عضو شورای شهر تهران اضافه کرد: «به هر حال، منابع طبیعی مجموعه تخصصی این حوزه است و این واگذاری‌ها براساس قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع، برای یک دوره ۳۰ساله به شهرداری واگذار شده است. این واگذاری مجدداً از سال ۱۴۰۰ انجام شده و بیش از پنج سال از آن گذشته است. ان‌شاءالله هم آسیب‌شناسی انجام شود و هم اگر قصور، تقصیر یا ترک فعلی در دوره مدیریتی ما اتفاق افتاده است، با افراد خاطی برخورد شود؛ حتی اگر این فرد خاطی شهردار تهران باشد که به‌خاطر سوءمدیریت یا برخوردارنبودن از تخصص لازم یا هر دلیل دیگری نتوانسته است به وظایف اصلی خودش عمل کند.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشترین نظر کاربران

زنگ خطر برای پارک جنگلی دزفول

زنگ خطر برای پارک جنگلی دزفول