پاکسازی و لایروبی آبشخورهای پناهگاه حیات وحش قراویز در سرپل‌ذهاب





پاکسازی و لایروبی آبشخورهای پناهگاه حیات وحش قراویز در سرپل‌ذهاب

9 مهر 1405، 13:24

کیانوش احسانی‌پور، رئیس اداره حفاظت محیط زیست سرپل‌ذهاب از اجرای عملیات لایروبی و پاکسازی آبشخورهای پناهگاه حیات وحش قراویز توسط محیط‌بانان این منطقه خبر داد. این اقدام با هدف بهسازی منابع آبی و تأمین دسترسی ایمن گونه‌های جانوری به آب انجام شده است.

عملیات بهسازی منابع آبی در پناهگاه قراویز

در راستای حفاظت از تنوع زیستی و مدیریت منابع آبی، محیط‌بانان پاسگاه محیط‌بانی قراویز، عملیات لایروبی و پاکسازی آبشخورهای موجود در این پناهگاه را به پایان رساندند. در این عملیات، رسوبات، گل‌ولای و آلودگی‌های انباشته‌شده در مخازن آبشخورها تخلیه و پاکسازی شد تا کیفیت و سطح دسترسی به آب برای حیات‌وحش منطقه بهبود یابد.

تداوم پایش و مدیریت زیستگاه

کیانوش احسانی‌پور با اشاره به اهمیت حیاتی منابع آبی در پایداری زیستگاه‌های طبیعی اظهار کرد: پایش مستمر و رسیدگی به آبشخورهای حیات‌وحش از اولویت‌های کاری محیط‌بانان در این منطقه است. طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، این روند نظارتی متناسب با شرایط اقلیمی و نیاز زیستگاه، به صورت مداوم ادامه خواهد داشت تا از سلامت آب شرب حیات‌وحش اطمینان حاصل شود.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *