کشف ۳۰ تن چوب قاچاق و توقیف ۴ خودرو در شهرستان آمل





کشف ۳۰ تن چوب قاچاق و توقیف ۴ خودرو در شهرستان آمل

1 مهر 1405، 12:17

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری آمل از توقیف سه دستگاه کامیون و یک دستگاه نیسان حامل بیش از ۳۰ تن هیزم و چوب قاچاق در عملیات مشترک مأموران سرجنگلبانی امام‌زاده عبدالله و عوامل حفاظتی خبر داد.

به گزارش پیام ما ، نعمت‌الله کوهستانی، رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان آمل، اعلام کرد که مأموران سرجنگلبانی امام‌زاده عبدالله به همراه نیروهای حفاظتی شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران، مسیر منتهی به یک واحد تولید MDF را رصد و کنترل کردند. در این عملیات، ۳ دستگاه کامیون و یک دستگاه وانت نیسان حامل چوب‌آلات جنگلی قاچاق شناسایی، متوقف و به پارکینگ منتقل شدند.

معرفی متخلفان به مراجع قضایی و راه‌های گزارش مردمی

به گفته کوهستانی، در بازرسی از خودروهای یادشده بیش از ۳۰ تن هیزم قاچاق کشف و ضبط شد و پرونده تخلف جهت پیگیری قانونی به مراجع قضایی ارسال می‌شود. وی از شهروندان خواست هرگونه تخریب یا قاچاق چوب در عرصه‌های جنگلی و مرتعی را از طریق شماره‌های تماس ۱۳۹ و ۱۵۰۴ به یگان حفاظت منابع طبیعی گزارش کنند.

وضعیت عرصه‌های جنگلی و منابع طبیعی منطقه

حوزه استحفاظی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان آمل بیش از ۳۰۰ هزار هکتار وسعت دارد. استان مازندران با برخورداری از حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار هکتار جنگل و مرتع، ۵۴ درصد از عرصه‌های جنگلی شمال کشور و نیمی از مساحت جنگل‌های ثبت‌شده هیرکانی در یونسکو را در خود جای داده است که مدیریت آن بر عهده دو اداره‌کل منابع طبیعی در ساری و نوشهر قرار دارد.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *