مهار آتش‌سوزی گسترده در ۴۰ هکتار از مراتع سراب با مشارکت محیط‌بانان و روستاییان





مهار آتش‌سوزی گسترده در ۴۰ هکتار از مراتع سراب با مشارکت محیط‌بانان و روستاییان

۹ شهریور ۱۴۰۵، ۱۲:۵۹

با تلاش شبانه‌روزی نیروهای یگان حفاظت محیط زیست، منابع طبیعی و مشارکت بی‌دریغ اهالی روستاهای سرخه‌ریز و کلی، آتش‌سوزی گسترده در بیش از ۴۰ هکتار از مراتع اراضی آزاد شهرستان سراب مهار شد و از سرایت حریق به سایر عرصه‌های طبیعی جلوگیری گردید.

مبارزه با حریق در مراتع اراضی آزاد سراب

حبیب محبعلی‌پور، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان سراب، در خصوص جزئیات این حادثه اعلام کرد: آتش‌سوزی گسترده در اراضی آزاد روستاهای سرخه‌ریز و کلی در بخش مرکزی سراب، از شب سوم شهریورماه ۱۴۰۵ آغاز شد. بلافاصله پس از دریافت گزارش، تیم‌های واکنش سریع محیط زیست و منابع طبیعی در کنار نیروهای مردمی، عملیات امداد و اطفای حریق را آغاز کردند.

جلوگیری از خسارت بیشتر به پوشش گیاهی

در پی این حادثه، بیش از ۴۰ هکتار از پوشش گیاهی و مراتع منطقه طعمه حریق شد. رئیس اداره محیط زیست سراب با تأکید بر نقش تعیین‌کننده جوامع محلی افزود: «مشارکت ارزشمند اهالی روستاهای سرخه‌ریز و کلی در کنار نیروهای متخصص، مانع از گسترش دامنه آتش و وارد آمدن خسارات جبران‌ناپذیر به اکوسیستم منطقه شد.» این هم‌افزایی عملیاتی نشان داد که حضور سریع در صحنه، کلید اصلی مدیریت بحران در عرصه‌های طبیعی است.

هشدار به طبیعت‌گردان و شهروندان

محبعلی‌پور در پایان با قدردانی از تمامی نیروهای حاضر در عملیات، از شهروندان و طبیعت‌گردان درخواست کرد با توجه به حساسیت بالای مراتع منطقه، از هرگونه اقدامی که منجر به ایجاد جرقه یا حریق می‌شود خودداری کنند. وی تأکید کرد در صورت مشاهده هرگونه دود یا آتش در عرصه‌های طبیعی، بلافاصله با دستگاه‌های امدادی و محیط زیست تماس حاصل شود تا از تخریب بیشتر منابع طبیعی جلوگیری شود.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *