ضرب‌الاجل دوماهه برای ساماندهی فاضلاب‌های صنعتی شهرک یزد





ضرب‌الاجل دوماهه برای ساماندهی فاضلاب‌های صنعتی شهرک یزد

۷ شهریور ۱۴۰۵، ۱۴:۱۹

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان یزد با اعلام ضرب‌الاجل دوماهه برای تعیین تکلیف وضعیت دفع فاضلاب واحدهای صنعتی، بر ضرورت توقف فوری تخلیه غیراصولی پسماندهای مایع در اطراف شهرک تأکید کرد. این اقدام که با حمایت مستقیم دستگاه قضایی صورت می‌گیرد، هدف اصلی خود را جلوگیری از آلودگی جبران‌ناپذیر منابع آب و خاک قرار داده است.

در راستای حفاظت از منابع حیاتی و جلوگیری از بحران‌های زیست‌محیطی، نشست مشترک مقامات اجرایی و قضایی استان یزد با هدف مقابله با تخلیه غیرقانونی فاضلاب‌های صنعتی شهرک یزد برگزار شد. در این نشست، روند پیشرفت مدول دوم تصفیه‌خانه و چالش‌های دفع پسماند مایع مورد بررسی دقیق قرار گرفت.

برنامه عملیاتی دوماهه و برخورد با متخلفان

حسن اکبری، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان یزد، با اشاره به حساسیت موضوع تخلیه فاضلاب در خارج از محدوده شهرک، تأکید کرد: «مقابل بی‌تفاوتی در برابر آلودگی منابع آب و خاک نیستیم. با همکاری شرکت شهرک‌های صنعتی و شرکت خدماتی، یک برنامه عملیاتی کوتاه‌مدت تدوین شده است.»

وی افزود: «در فاز نخست این برنامه، وضعیت موجود ساماندهی می‌شود و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، برخورد قانونی و سخت‌گیرانه با واحدهای متخلف صورت خواهد گرفت. ظرفیت دوماهه برای تعیین تکلیف نهایی واحدهای دارای مشکل در مدیریت دفع فاضلاب تعیین شده است.»

حمایت قضایی از اجرای الزامات زیست‌محیطی

در این نشست، حضور دادستان عمومی و انقلاب استان یزد نشان‌دهنده جدیت دستگاه قضایی در حمایت از طرح‌های حفاظتی بود. دادستان ضمن تأکید بر استفاده از تمامی ظرفیت‌های قانونی، بر ضرورت پاسخگویی دستگاه‌های مسئول در قبال روند ساماندهی تأکید کرد.

تسریع در توسعه زیرساخت‌های تصفیه

علاوه بر جنبه‌های نظارتی، روند اجرایی پروژه‌های زیرساختی نیز در دستور کار قرار گرفت. مقامات حاضر بر ضرورت تسریع در تکمیل مدول دوم تصفیه‌خانه شهرک صنعتی یزد تأکید کردند تا مدیریت اصولی پسماندهای صنعتی و کاهش مخاطرات ناشی از آن‌ها در کوتاه‌ترین زمان ممکن محقق شود.

 

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *