عملیات ضربتی یگان حفاظت شازند

دستگیری شکارچیان در منطقه شکار ممنوع چال‌خاتون





دستگیری شکارچیان در منطقه شکار ممنوع چال‌خاتون

۷ شهریور ۱۴۰۵، ۱۳:۰۲

در پی دریافت گزارش‌های همیاران محیط‌زیست، دو شکارچی غیرمجاز در منطقه شکار ممنوع «چال‌خاتون» شهرستان شازند دستگیر شدند. از این متهمان ۴ قبضه سلاح شکاری و لاشه میش وحشی کشف و تلاش برای دستگیری ۳ همدست متواری آنان ادامه دارد.

یگان حفاظت محیط‌زیست شهرستان شازند در یک عملیات موفقیت‌آمیز، موفق به توقیف یک گروه شکارچی غیرمجاز در منطقه تحت مدیریت چال‌خاتون شد.

عملیات شناسایی و دستگیری

سعید اسکندری، سرپرست اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان شازند با اشاره به این عملیات گفت: «در پی گزارش‌های دریافتی از همیاران محیط‌زیست مبنی بر حضور افراد مشکوک در منطقه شکار ممنوع چال‌خاتون، مأموران یگان حفاظت بلافاصله به محل اعزام شدند.»

وی افزود: «با ورود مأموران به منطقه، یک دستگاه خودروی پژو پارس شناسایی شد. علی‌رغم متواری شدن سه نفر از سرنشینان، دو نفر از متخلفان در یک عملیات ضربتی دستگیر شدند.»

کشف سلاح و شواهد جرم

بر اساس گزارش یگان حفاظت، از این متهمان ۴ قبضه اسلحه (۲ قبضه تک‌لول، یک قبضه دولول و یک قبضه گلوله‌زنی ۲۷۰) به همراه ۱۵ تیر ساچمه‌زنی، ۱۸ تیر کالیبر ۲۷۰، سه دستگاه دوربین دوچشمی و لاشه میش وحشی کشف و ضبط شد.

پیگیری قضایی و برخورد با متواریان

اسکندری با تأکید بر اینکه پرونده متهمان دستگیر شده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ارجاع شده است، تصریح کرد: «تحقیقات و اقدامات اطلاعاتی با همکاری پلیس شهرستان برای شناسایی و بازداشت سه متهم متواری این پرونده با جدیت در حال پیگیری است.»

وی از شهروندان و دوستداران طبیعت خواست هرگونه مشاهده تخلف در مناطق حفاظت‌شده را جهت پیشگیری از آسیب به تنوع زیستی منطقه به محیط‌زیست گزارش دهند.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *