کشف سلاح غیرمجاز و تاکسیدرمی قوچ وحشی در تهران با رصد فضای مجازی





کشف سلاح غیرمجاز و تاکسیدرمی قوچ وحشی در تهران با رصد فضای مجازی

۴ شهریور ۱۴۰۵، ۱۴:۲۸

نیروهای یگان حفاظت محیط‌زیست استان تهران در پی رصد دقیق و مستمر فضای مجازی و با اخذ دستور قضایی، موفق به کشف یک قبضه سلاح سبک غیرمجاز و اجزای تاکسیدرمی‌شده (هدمانت) قوچ وحشی شدند. این عملیات بخشی از راهبرد جدید نظارت هوشمند بر تخلفات زیست‌محیطی است.

فرهاد زندی، فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست استان تهران، از شناسایی و برخورد با یک مورد تخلف زیست‌محیطی در پایتخت خبر داد. این عملیات در نتیجه پایش مستمر فضای مجازی و شناسایی موارد مشکوک صورت گرفت.

زندی در تشریح جزئیات این اقدام اظهار کرد: «پس از شناسایی موارد مشکوک در فضای مجازی توسط کارشناسان یگان حفاظت، موضوع در دستور کار قرار گرفت و با انجام بررسی‌های تکمیلی و اخذ دستور قضایی، مأموران یگان حفاظت در اقدامی ضربتی موفق به کشف و ضبط یک قبضه سلاح سبک فاقد مجوز و یک عدد هدمانت (سر تاکسیدرمی‌شده) قوچ وحشی شدند.»

استمرار نظارت هوشمند بر فضای مجازی

فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست استان تهران با تأکید بر اینکه فضای مجازی به دقت از سوی نیروهای این یگان رصد می‌شود، افزود: «هرگونه نگهداری، خرید و فروش و استفاده غیرمجاز از ادوات شکار یا اجزای بدن حیوانات وحشی، جرم محسوب شده و تحت پیگرد قانونی قرار می‌گیرد.»

وی در پایان ضمن قدردانی از همکاری مردم با سازمان محیط‌زیست، خاطرنشان کرد: «حفاظت از گونه‌های ارزشمند حیات‌وحش تنها با مشارکت اجتماعی امکان‌پذیر است. از شهروندان درخواست داریم در صورت مشاهده هرگونه تخلف مرتبط با شکار غیرمجاز و قاچاق اجزای حیات‌وحش، مراتب را سریعاً به ادارات حفاظت محیط‌زیست گزارش دهند.»

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *