کشف سلاح و لاشه کبک

دستگیری شکارچی در پناهگاه حیات‌وحش عباس‌آباد





دستگیری شکارچی در پناهگاه حیات‌وحش عباس‌آباد

1 شهریور 1405، 10:04

مأموران یگان حفاظت محیط‌زیست نائین در عملیاتی غافلگیرانه، یک شکارچی غیرمجاز را در پناهگاه حیات‌وحش عباس‌آباد دستگیر کردند. از این متهم یک قبضه سلاح بادی پیشرفته و لاشه یک قطعه کبک کشف و ضبط شد.

تشدید حفاظت از زیستگاه‌های نائین؛ دستگیری متخلف شکار در عباس‌آباد

پناهگاه حیات‌وحش «عباس‌آباد» نائین که از مناطق ارزشمند و حساس زیست‌محیطی کشور محسوب می‌شود، بار دیگر شاهد اقدام قاطع یگان حفاظت محیط‌زیست در برخورد با متخلفان بود.

به گزارش اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان نائین، مأموران سرمحیط‌بانی «بیاضه» در جریان گشت‌زنی‌های مستمر حفاظتی خود، متوجه حضور یک شکارچی در حاشیه آبشخورهای منطقه شدند. این فرد با استقرار در کمینگاه، اقدام به شکار غیرقانونی کرده بود که پیش از خروج از منطقه، توسط مأموران شناسایی و دستگیر شد.

کشف ادوات غیرمجاز در منطقه حفاظت‌شده

در بازرسی از این شکارچی، علاوه بر لاشه یک قطعه کبک وحشی، یک قبضه سلاح بادی پیشرفته (PCP) کشف و ضبط شد. پرونده این تخلف زیست‌محیطی بلافاصله پس از تنظیم صورت‌جلسه، برای طی مراحل قانونی و صدور حکم قضایی به دادگستری نائین ارجاع داده شد.

تأکید بر حفاظت از تنوع زیستی و مشارکت عمومی

اداره محیط‌زیست نائین با بیان اینکه پناهگاه عباس‌آباد ذخیره‌گاهی مهم برای گونه‌های جانوری است، تأکید کرد: «پایش‌های شبانه‌روزی و استفاده از تجهیزات حفاظتی، مانع از جولان متخلفان در این زیستگاه‌ها خواهد شد.»

این نهاد همچنین با دعوت از مردم و طبیعت‌دوستان برای همکاری در حفاظت از محیط‌زیست، از شهروندان خواست هرگونه مشاهده تخلف، شکار غیرمجاز یا آسیب به «محیط‌زیست» را بلافاصله به ادارات محیط‌زیست یا پاسگاه‌های محیط‌بانی گزارش دهند. تداوم این نظارت‌ها گامی مؤثر در جهت «توسعه پایدار» و حفظ سرمایه‌های ملی حیات‌وحش ایران است.

 

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *