۸ متخلف دستگیر شدند

کشف ۲.۳ تن چوب تاغ در کوهپایه اصفهان





کشف ۲.۳ تن چوب تاغ در کوهپایه اصفهان

۱۴ مرداد ۱۴۰۵، ۱۳:۱۰

فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی استان اصفهان از کشف ۲ هزار و ۳۵۰ کیلوگرم چوب تاغ قاچاق در شهرستان کوهپایه خبر داد؛ عملیاتی که طی ۲۴ ساعت گذشته انجام شد و به توقیف پنج خودرو و دستگیری هشت متخلف انجامید.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی استان اصفهان اعلام کرد که در ۲۴ ساعت گذشته، بیش از ۲.۳ تن چوب تاغ قاچاق و قطع‌شده در شهرستان کوهپایه در شرق اصفهان کشف و ضبط شده است.

سرهنگ علی صادقی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر گفت: تیم‌های عملیاتی یگان حفاظت شهرستان کوهپایه با همراهی همیاران طبیعت و مشارکت نیروهای کلانتری ۲۹ سجزی، از بامداد تا ساعات اولیه صبح سه‌شنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۵، در محدوده جاده ۱۰۵ و حریم راه‌آهن سیستان عملیات مشترکی را اجرا کردند.

کشف ۲.۳ تن چوب تاغ در کوهپایه اصفهان
کشف ۲.۳ تن چوب تاغ در کوهپایه اصفهان

به گفته او، در جریان این گشت‌زنی‌های هدفمند، خودروهای حامل چوب ممنوعه از نوع تاغ شناسایی و متوقف شدند.

صادقی افزود: در این عملیات، پنج دستگاه خودرو شامل سه دستگاه پژو، یک دستگاه پیکان‌وانت و یک دستگاه پراید توقیف شد و در مجموع ۲ هزار و ۳۵۰ کیلوگرم چوب تاغ قاچاق کشف و ضبط شد.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی استان اصفهان همچنین گفت: هشت نفر از متخلفان مرتبط با قطع درختان تاغ دستگیر شدند و برای طی مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل داده شدند.

کشف ۲.۳ تن چوب تاغ در کوهپایه اصفهان

 

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *