قطع اینترنت؛ از خسارت به کسب‌وکارها تا تخلف اپراتورها در دریافت وجوه اضافی





قطع اینترنت؛ از خسارت به کسب‌وکارها تا تخلف اپراتورها در دریافت وجوه اضافی

۵ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۶:۲۹

نشست کمیسیون کسب‌وکارهای دانش‌بنیان اتاق سنندج با حضور مسئولان حوزه ارتباطات، به بررسی خسارات ناشی از قطع اینترنت برای کسب‌وکارها و تخلفات احتمالی اپراتورها در محاسبه هزینه‌های اینترنت و دریافت وجوه اضافی از مشترکان پرداخت. فعالان اقتصادی ضمن تشریح زیان‌های مالی سنگین ناشی از این قطعی‌ها، خواستار برخورد قاطع با اپراتورهایی شدند که در زمان قطعی اینترنت بین‌الملل، وجوه اضافی از مشترکان دریافت کرده‌اند.

خسارات جبران‌ناپذیر قطع اینترنت برای فعالان اقتصادی

رئیس کمیسیون کسب‌وکارهای دانش‌بنیان اتاق سنندج، اردشیر عظیمی‌نیا، با اشاره به قطعی اینترنت بین‌الملل در دوران وقایع اخیر، زیان‌های مالی هنگفتی را که متوجه کسب‌وکارهای وابسته به اینترنت شده است، تشریح کرد. وی با بیان اینکه برخی شرکت‌ها تا مرز ورشکستگی پیش رفته و تعدادی از نیروهای کار متخصص بیکار شده‌اند، از اقدام غیرقانونی برخی شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنت در محاسبه اینترنت داخلی به نرخ اینترنت بین‌الملل انتقاد کرد و آن را تعرض به حقوق مصرف‌کنندگان دانست.

اپراتورها زیر ذره‌بین؛ آیا وجوه اضافی از مشترکان دریافت شده است؟

در این نشست، تخلفات تعرفه‌ای اپراتورها در زمان قطعی اینترنت بین‌الملل و اخذ وجوه اضافی از مشترکان به طور جدی مورد بحث قرار گرفت. مدیرکل سازمان ارتباطات و زیرساخت کردستان، آرام حیدری، ضمن اعلام آمادگی این سازمان برای رسیدگی به تخلفات احتمالی، عدم شفافیت در فاکتورها را پذیرفت و سامانه ۱۹۵ را آماده دریافت شکایات مشترکان معرفی کرد. از سوی دیگر، نماینده ایرانسل، اکبر امیری، تشکیل ذهنیت گران‌فروشی را ناشی از اشتباهات محاسباتی دانست و عنوان کرد که اینترنت ایران ارزان‌ترین در دنیا است. معاون شرکت مخابرات کردستان، رئوف احمدی، بر لزوم تدوین موازین تشخیص تخلفات و روش‌های برخورد با متخلفین تأکید کرد.

بسته‌های جبرانی و راهکارهای آینده

در این راستا، نماینده اپراتور همراه اول، از تدوین بسته‌های ویژه رایگان و تمدید زمان استفاده برای جبران خسارات مشترکان خبر داد. همچنین، نماینده سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان، حمیدرضا سردارزاده، بر لزوم آگاهی‌بخشی به مردم در خصوص حقوقشان و تدوین راهکارهایی برای جلوگیری از تکرار این شرایط در آینده تأکید کرد.

پیشنهادات کمیسیون کسب‌وکارهای دانش‌بنیان اتاق سنندج

کمیسیون کسب‌وکارهای دانش‌بنیان اتاق سنندج پیشنهادات مشخصی را برای رسیدگی به این موضوع ارائه داد که شامل صدور بخشنامه تعزیراتی، استرداد وجوه اضافی در ۱۰ روز، ارائه گزارش فنی و شفاف در مدت یک هفته و قاعده‌گذاری برای آینده در سریع‌ترین زمان ممکن است.

منبع‌: سیتنا

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

حسن صادقی

دقیقا الان تو عصر قجریم کسب و کار اجر تمام. کارها تعطیل شدن کیی هم به فکر ما مردم نیست فقط و فقط کارمندا و شغلای دولتی ما بقی هر چی سرمون بیاد کسی به هیجاش نیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

پیش به سوی آینده‌ای زیست‌پذیر

نگاهی به گزارش جهانی عدالت ۲۰۲۶؛ جهان چگونه به عدالت می‌رسد؟

پیش به سوی آینده‌ای زیست‌پذیر

بدن به‌عنوان پروژه دائمی در اقتصاد زیبایی

« پیام ما» به تبیین جامعه شناختی رشد مصرف داروهای لاغری در ایران و جهان می‌پردازد

بدن به‌عنوان پروژه دائمی در اقتصاد زیبایی

محدودسازی اینترنت  توسعه اینترنت روستایی را  کُند می‌کند

وزیر ارتباطات در نخستین نشست خبری خود مطرح کرد

محدودسازی اینترنت توسعه اینترنت روستایی را کُند می‌کند

پایش هوشمند خسارات جنگی در مناطق دریایی با استفاده از هوش مصنوعی و تصاویر ماهواره‌ای

بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در حفاظت از زیست‌بوم‌های آبی

پایش هوشمند خسارات جنگی در مناطق دریایی با استفاده از هوش مصنوعی و تصاویر ماهواره‌ای

بازی خطرناک با واژگان

بازی خطرناک با واژگان

سایه دوباره جنگ بر سر خوزستان

سایه دوباره جنگ بر سر خوزستان

طرح ساخت شهربازی در «سرخه‌حصار» روی میز شهـــــرداری تهران

منابع طبیعی: مجوز ندادیم

طرح ساخت شهربازی در «سرخه‌حصار» روی میز شهـــــرداری تهران

معدلِ اجبـــــــــاری

مدارس با اعتراض به استقبال تعطیلات تابستانی می‌روند

معدلِ اجبـــــــــاری

چهل روز در آغـــــوش امن

گزارشی از ۵۶ کودک بهزیستی فارس که در جنگ به خانواده‌های دیگر سپرده شدند

چهل روز در آغـــــوش امن

بازگشت به تریاک به‌جای درمان

حذف «شربت اپیوم» از چرخه درمان پایدار اعتیاد، نگرانی پزشکان را افزایش داد

بازگشت به تریاک به‌جای درمان

بیشترین نظر کاربران

بازگشت به تریاک به‌جای درمان

بازگشت به تریاک به‌جای درمان