شهردار بندرانزلی:

مجوز تخریب برای «هتل ایران» صادر نشده است





مجوز تخریب برای «هتل ایران» صادر نشده است

۸ خرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۳۵

«هتل ایران» بندرانزلی دارای پلاک «یک» این شهر و متعلق به دوره «پهلوی اول» است. این هتل، شامگاه ۲۳ آذرماه ۱۴۰۲ دچار حریق شد و حدود ۴ ماه بعد در ۱۹ اسفندماه بخش‌هایی از ساختمان فروریخت. اما با توجه به فروریختن بخشی از بنا، شهردار بندرانزلی می‌گوید هنوز مجوز رسمی تخریب دیوارهای فروریخته هتل ایران از سوی اداره کل میراث فرهنگی استان گیلان صادر نشده است.

به گزارش پیام ما به نقل از ایسنا، «وحید پورحضرت» دراین‌باره می‌گوید: طبق بند ۱۴ ماده ۵۵ و همچنین ماده ۱۱۰ قانون شهرداری‌ها، قبل از وقوع این حادثه اخطارهای لازم به مالکان بنا داده شده بود. با توجه به اینکه آن منطقه از پهنه‌های تاریخی شهر بندرانزلی محسوب می‌شود و بنای هتل ایران یکی از بناهای میراثی است به مسئولان اداره کل میراث فرهنگی نیز در مورد ناایمن بودن ساختمان هتل ایران بندرانزلی هشدار داده بودیم.
او با بیان اینکه پس از وقوع حادثه برای هتل ایران، اقدامات و هماهنگی‌های لازم با مراجع قضایی برای ایمن‌سازی بنا انجام شد، می‌افزاید: پس از حادثه آتش‌سوزی همچنین بعد از ریزش قسمت‌هایی از بنای هتل ایران، تا به امروز به لحاظ ریزش آوار اقدامات لازم در جهت رفع خطر توسط شهرداری بندرانزلی انجام شده است.
به گفته پورحضرت، ازآنجاکه امکان ایمن‌سازی و رفع خطر به لحاظ فنی وجود نداشته و باید مجوز تخریب از سوی اداره کل میراث فرهنگی استان صادر می‌شد شهرداری منتظر مانده اما تا این لحظه مجوز تخریب از سوی آن مرجع صادر نشده است.
شهردار بندرانزلی در ادامه توضیح می‌دهد: در مورد ابنیه‌های ناایمن شهر، زمانی که مالک نتواند موضوع را دنبال کند، شهرداری جهت پیگیری موضوع ورود کرده و اقدامات قانونی لازم را انجام می‌دهد.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

صدایی ماندگار برای چند نسل

نگاهی به زندگی و کارنامه موسیقایی «پهلوان آواز ایران»

صدایی ماندگار برای چند نسل

دستور امنیتی برای گنجینه هنرهای سنتی

از انتقال برای استقرار نیروهای وزارتخانه تا حفاظت در برابر جنگ؛ دو روایت از یک جابه‌جایی

دستور امنیتی برای گنجینه هنرهای سنتی

مهار آتش‌سوزی در هفت هکتار از عرصه‌های جنگلی پارک ملی ارسباران

مهار آتش‌سوزی در هفت هکتار از عرصه‌های جنگلی پارک ملی ارسباران

عملیات ۴ روزه مهار حریق در جنگل‌های سروآباد

۲۰۰ هکتار پوشش گیاهی در آتش سوخت

عملیات ۴ روزه مهار حریق در جنگل‌های سروآباد

مهار آتش‌سوزی در پارک ملی بوجاق

۲ هکتار از زیستگاه‌های ارزشمند گیلان در آتش سوخت

مهار آتش‌سوزی در پارک ملی بوجاق

درگذشت حسین خواجه‌امیری(ایرج)؛ ستون آواز ایران آرام گرفت

درگذشت حسین خواجه‌امیری(ایرج)؛ ستون آواز ایران آرام گرفت

«دهدشت»، شهری هفت‌هزارساله  زیر پوست «بلادشاپــــــور»

نخستین کاوش باستان‌شناسی در بافت تاریخی «بلادشاپور» به شواهدی تازه رسید

«دهدشت»، شهری هفت‌هزارساله زیر پوست «بلادشاپــــــور»

یکی بر سر شاخ، بُن می‌برید!

نقدی بر تصمیم ضدمیراثی وزیر میراث

یکی بر سر شاخ، بُن می‌برید!

پیکرتراشی چوبی هنری بی‌پشتوانه

گفت‌وگو با هنرمندان پیکرتراشی، درباره جایگاه صنایع‌دستی در زندگی انسان

پیکرتراشی چوبی هنری بی‌پشتوانه

آتش‌سوزی در ۱.۵ هکتار از جنگل‌های بهشهر مهار شد

باز هم احتمال عامل انسانی

آتش‌سوزی در ۱.۵ هکتار از جنگل‌های بهشهر مهار شد