بودجه ساخت مدارس کودکان با نیازهای ویژه ۱۰۰ درصد افزایش یافت





بودجه ساخت مدارس کودکان با نیازهای ویژه ۱۰۰ درصد افزایش یافت

28 مهر 1405، 11:05

سخنگوی دولت در آیین افتتاح مدرسه اوتیسم در اراک اعلام کرد که بودجه ساخت مدارس کودکان با نیازهای ویژه در دولت چهاردهم، با وجود فشارهای اقتصادی، ۱۰۰ درصد افزایش یافته است.

افزایش ۱۰۰ درصدی بودجه ساخت مدارس ویژه

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، در آیین افتتاح مدرسه اوتیسم در اراک اظهار داشت که بودجه ساخت مدارس ویژه کودکان با نیازهای ویژه در دولت چهاردهم ۱۰۰ درصد افزایش یافته است. وی با اشاره به اینکه توجه به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه و طیف اوتیسم از اولویت‌های دولت است، بر اهتمام جدی برای گسترش فضاهای آموزشی این قشر تأکید کرد.

سخنگوی دولت همچنین با قدردانی از نقش خیرین مدرسه‌ساز، از اقدام خانواده خیر محمدمهدی همتی در احداث این مدرسه تقدیر کرد و حضور میدانی و مشارکت خیرین را در کنار دولت عامل اصلی پیشبرد پروژه‌های آموزشی دانست. وی افزود که معاون اول رئیس‌جمهور نیز جلسات مستمری را برای پیگیری مسائل خانواده‌های دارای فرزند اوتیسم برگزار می‌کند.

مشخصات مدرسه اوتیسم اراک

مدرسه اوتیسم اراک با زیربنای یک‌هزار و ۸۵۰ مترمربع و با صرف یک هزار و دویست میلیارد ریال اعتبار توسط خیر نیک‌اندیش، محمدمهدی همتی، احداث و به بهره‌برداری رسیده است. از مجموع اعتبارات هزینه شده، ۹۰۰ میلیارد ریال در بخش ساختمانی و بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال نیز برای تجهیز و آماده‌سازی فضای آموزشی تخصیص یافته است.

توهم بازنویسی کدهای مغزی

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *