همکاری محیط‌زیست و دامپزشکی دالاهو برای کنترل بیماری‌های مشترک حیات‌وحش و دام





همکاری محیط‌زیست و دامپزشکی دالاهو برای کنترل بیماری‌های مشترک حیات‌وحش و دام

6 مهر 1405، 23:43

کیوان خسروآبادی، رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان دالاهو، بر لزوم تداوم همکاری مشترک با اداره دامپزشکی برای اجرای برنامه‌های واکسیناسیون، پایش و پیشگیری از بیماری‌های مشترک میان انسان، دام و حیات‌وحش تأکید کرد.

اهمیت پایش بیماری‌های مشترک انسان و حیوان

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست دالاهو با اشاره به خطرات ناشی از شیوع بیماری‌های مشترک میان انسان، دام‌های اهلی و گونه‌های جانوری وحشی اعلام کرد که پایش مستمر زیستگاه‌ها و اقدامات کنترلی بهداشتی از اولویت‌های این شهرستان است. گسترش این بیماری‌ها افزون بر تهدید بهداشت عمومی، تعادل زیستی جمعیت‌های حیات‌وحش منطقه را نیز به خطر می‌اندازد.

اقدامات هماهنگ محیط‌زیست و دامپزشکی

بر اساس اعلام اداره محیط‌زیست دالاهو، اجرای مشترک برنامه‌های واکسیناسیون دام‌های اهلی مجاور زیستگاه‌ها، کنترل عوامل انتقال بیماری و تبادل منظم داده‌ها با کارشناسان دامپزشکی مهم‌ترین محورهای همکاری دو نهاد به شمار می‌رود. تحقق کامل این اهداف مستلزم تداوم هماهنگی بین‌دستگاهی و مشارکت فعال جوامع محلی در امر پیشگیری است.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *