ورود سامانه بارشی به غرب کشور طی جمعه





ورود سامانه بارشی به غرب کشور طی جمعه

۵ دی ۱۴۰۳، ۱۰:۲۲

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از ورود سامانه بارشی به غرب کشور طی جمعه و تداوم آلودگی هوای کلانشهرها تا آخر هفته خبر داد.

به گزارش پیام ما به نقل از ایسنا، صادق ضیاییان گفت: امروز(۵ دی‌ماه) در نیمه جنوبی کشور وزش باد و در جنوب سیستان و بلوچستان، شرق هرمزگان، جزایر واقع در تنگه هرمز و غرب دریای عمان در برخی ساعات بارندگی، رعد و برق، وزش باد شدید موقت و گاهی گردوخاک پیش‌بینی می‌شود و به‌تدریج در نیمه غربی، جوی آرام و پایدار مستقر خواهد شد.

او اضافه کرد: پنجشنبه (۶ دی‌ماه) تنها در جنوب شرق وزش باد رخ می‌دهد و در سایر مناطق جوی پایدار حاکم می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات گفت: جمعه (۷ دی‌ماه) با ورود سامانه بارشی به غرب کشور افزایش ابر، بارش برف و باران، گاهی وزش باد و رعد و برق در غرب و شمال غرب آغاز می‌شود و بعد از ظهر در دامنه‌های جنوبی البرز واقع در قزوین، البرز و تهران همچنین غرب اصفهان ابرناکی و رگبار پراکنده رخ می‌دهد. در آذربایجان غربی، غرب کردستان و کرمانشاه و شمال آذربایجان شرقی بارش برف شدت خواهد داشت.

ضیاییان تاکید کرد: تا ظهر جمعه در شهرهای صنعتی و پرجمعیت افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا ادامه خواهد داشت.

او ادامه داد: شنبه (۸ دی‌ماه) علاوه بر این مناطق در جنوب غرب و نیمه شمالی فارس نیز بارش باران و برف و وزش باد رخ می‌دهد. در چهار محال و بختیاری، لرستان، شمال ایلام، شرق کرمانشاه و جنوب همدان بارش برف شدت خواهد داشت. طی این روز در سواحل دریای خزر افزایش ابر همراه با وزش باد و افزایش نسبی دما و گاهی رگبار پراکنده دور از انتظار نیست.

ضیاییان اضافه کرد: یکشنبه (۹ دی‌ماه) ابرناکی و بارش در نوار غربی کاهش می‌یابد. در برخی مناطق جنوب، غرب، نیمه شمالی فارس، ارتفاعات در شرق کشور نیز افزایش ابر، وزش باد، گاهی خیزش گرد و خاک و رگبار پراکنده رخ می‌دهد و بعد از ظهر این سامانه از شرق کشور خارج می‌شود سپس به‌تدریج با نفوذ جریانات شمالی به سواحل دریای خزر ابرناکی بارش همراه با وزش باد و کاهش نسبی دما آغاز می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده عنوان کرد: آسمان تهران فردا (۶ دی‌ماه) با حداقل دمای ۳ و حداکثر دمای ۱۲ درجه سانتیگراد روز صاف و غبارآلود و شب کمی ابری و غبارآلود و طی ‌جمعه ( ۷ دی ماه) با حداقل دمای ۴ و حداکثر دمای ۱۲ درجه سانتیگراد کمی ابری در بعضی ساعت‌ها غبار محلی از بعد از ظهر افزایش ابر گاهی وزش باد ملایم پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان گفت: طی فردا و پس فردا (۶ و ۷ دی ماه) بندرعباس با دمای ۲۶ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و همدان با دمای ۸- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور هستند.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

زمین‌هایی که دیگـــــر نان نمی‌دهند

گزارشی از تغییر کاربری اراضی کشاورزی؛ از مزرعه تا بازار زمین

زمین‌هایی که دیگـــــر نان نمی‌دهند

فلات مرکزی زیر سایه گرد و غبار | پنج‌شنبه ۱۱ تیر

همزمان با ثبت شاخص‌های خطرناک کیفیت هوا در چند استان، موج گرد و غبار بخش بزرگی از فلات مرکزی ایران را دربر گرفت

فلات مرکزی زیر سایه گرد و غبار | پنج‌شنبه ۱۱ تیر

امضای تفاهم‌نامه احیای محیط‌زیست میدان نفتی شادگان با مشارکت شرکت روسی

همکاری‌های بین‌المللی برای مقابله با بیابان‌زایی

امضای تفاهم‌نامه احیای محیط‌زیست میدان نفتی شادگان با مشارکت شرکت روسی

شینا انصاری: محیط زیست نخستین قربانی خاموش جنگ است

در نهمین نشست عالی‌رتبه «اسکاپ» در بانکوک مطرح شد؛

شینا انصاری: محیط زیست نخستین قربانی خاموش جنگ است

کارشناسان محیط‌زیست: فریب رشد موقت ذخایر سدها را نخوریم

هشدار کارشناسان درباره فریب آمارهای موقتی بارندگی

کارشناسان محیط‌زیست: فریب رشد موقت ذخایر سدها را نخوریم

صدور مجوز انتقال بیش از ۵۴۰۰ تن پسماند ویژه در تهران

مدیریت پسماندهای پایتخت

صدور مجوز انتقال بیش از ۵۴۰۰ تن پسماند ویژه در تهران

سفر شینا انصاری به بانکوک برای حضور در اجلاس محیط‌زیست ESCAP

سفر شینا انصاری به بانکوک برای حضور در اجلاس محیط‌زیست ESCAP

تالاب انزلی آرام می‌میرد

لکه‌های خشکی در تالاب انزلی در یک دهه گذشته هر سال بیشتر شده است

تالاب انزلی آرام می‌میرد

واکاوی «پارادوکس خنک‌سازی» در تهران؛ چرا بافت‌های متراکم شهری دمای سطح زمین را کاهش می‌دهند؟

پژوهش‌های علمی شهری

واکاوی «پارادوکس خنک‌سازی» در تهران؛ چرا بافت‌های متراکم شهری دمای سطح زمین را کاهش می‌دهند؟

هشدار دانشمندان درباره ذوب بی‌سابقه یخچال‌های آلپ

تغییرات اقلیمی و محیط‌زیست

هشدار دانشمندان درباره ذوب بی‌سابقه یخچال‌های آلپ