ترافیک سنگین در محورهای چالوس و هزار





ترافیک سنگین در محورهای چالوس و هزار

۱۸ خرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۲۳

مرکز مدیریت راه‌های کشور گزارش داد امروز صبح، جمعه ۱۸ خردادماه، تردد کلیه وسایل نقلیه در محور چالوس مسیر (شمال به جنوب) محدوده‌های میانک، مجلار، پل دزدبن، انارک، هزارچم و هریجان با ترافیک سنگین همراه است.

به گزارش پیام ما به نقل از ایسنا، طبق اعلام مرکز مدیریت راه‌های کشور، ترافیک سنگین در محور هراز مسیر (شمال به جنوب) محدوده‌های سه راهی چلاو و آب اسک مشاهده می‌شود.

بر اساس این گزارش محور فیروزکوه، آزادراه تهران-شمال  (رفت و برگشت) از تردد روان خودروها برخوردار است.

در ضمن محورهای شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی است.

ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های مازندران

بر اساس اعلام مرکز مدیریت راه‌های کشور؛ محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های مازندران تا شنبه ۱۹ خرداد ادامه دارد.

محدودیت‌های اعلامی پلیس راه

اجرای محدودیت‌های مذکور منوط به افزایش حجم تردد در محورها خواهد بود و با توجه به شرایط ترافیکی محورها هرگونه تردد در ساعت و یا نحوه اجرا متحمل خواهد بود.

تردد موتورسیکلت تا ساعت ۶ صبح روز شنبه مورخ  ۱۹ خرداد از محورهای کرج -چالوس، هراز، فیروزکوه، محور تهران – سمنان- مشهد و بالعکس ممنوع است.

همچنین تردد موتور سیکلت‌های انتظامی و امدادی برای انجام ماموریت‌های ضروری در مسیر مجاز جریان ترافیک بلامانع خواهد بود.

وسیله نقلیه سبک در محور کندوان

محدودیت تردد انواع وسایل نقلیه در محور مذکور از ساعت ۱۱:۰۰ الی ۲۴:۰۰ امروز جمعه مورخ ۱۸ خرداد به شرح ذیل اعلام می‌شود.

از ساعت ۱۱:۰۰ از ابتدای آزادراه تهران- شمال اعمال محدودیت تردد به مقصد چالوس انجام می‌شود.

 از ساعت ۱۲:۰۰ از ابتدای پل زنگوله (انتهای دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس) ممنوعیت اعمال می‌شود.

همچنین از ساعت ۱۴:۰۰ از مرزن آباد به سمت تهران یکطرفه اعمال می‌شود.

از ساعت ۲۴ طرح اتمام یافته و از پل زنگوله تا مرزن آباد مسیر دو طرفه خواهد شد.

قابل ذکر است، تردد از مسیر جاده قدیم کرج – چالوس تا محدوده تونل کندوان برای ساکنین و افراد محلی آزاد بوده، ولی تردد خودروهایی که قصد عزیمت به چالوس در روزهای اعمال محدودیت جنوب به شمال را دارند از ساعت ۰۸:۰۰ از میدان امیرکبیر به سمت چالوس ممنوع است.

همچنین محدودیت تردد انواع وسایل نقلیه در محور مذکور از ساعت ۱۲:۰۰ الی ۲۴:۰۰ روز شنبه مورخ  ۱۹ خرداد به شرح ذیل اعلام می‌شود.

از ساعت ۱۲:۰۰ از ابتدای آزادراه تهران- شمال اعمال محدودیت تردد به مقصد چالوس انجام می‌شود.

از ساعت ۱۳:۰۰ از ابتدای پل زنگوله (انتهای دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس) ممنوعیت اعمال می‌شو و از ساعت ۱۵:۰۰ از مرزن آباد به سمت تهران یکطرفه اعمال خواهد شد.

 از ساعت ۲۴۰۰ طرح اتمام یافته و از پل زنگوله تا مرزن آباد مسیر دو طرفه می‌شود.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

دانشگاه از دانشجو خبر ندارد

نگاه پژوهشگران و فعالان دانشجویی به مسئولیت اجتماعی دانشگاه در زمان جنگ

دانشگاه از دانشجو خبر ندارد

محدودیتِ بـــدونِ شفافیـت

نشست «اینترنت» کارزار با حضور فعالان این حوزه و در غیبت مسئولان برگزار شد

محدودیتِ بـــدونِ شفافیـت

غافلگیری مستأجـــــــــران

ارزیابی کارشناسان از یک پدیده غیرمنتظره؛ جنگ، صعود قیمت‌ها را در بازار مسکن متوقف نکرد

غافلگیری مستأجـــــــــران

هشدار درباره محاسبه نادرست حقوق کارگران

تفاوت «پایه سنوات» و «پایه سنوات تجمیعی»؛

هشدار درباره محاسبه نادرست حقوق کارگران

برخاستن از آتــــــش

برخاستن از آتــــــش

سمت درست تاریخ

به بهانه برگزاری دادگاه پژمان جمشیدی؛ چرا درک فرد آزاردیده از تجاوز و همراهی با او برای ما مشکل است؟

سمت درست تاریخ

کاغذبازی برای درمـــــــان

«پیام ما» از وضعیت درمانی بیماران تالاسمی در بیمارستان‌های تهران گزارش می‌دهد

کاغذبازی برای درمـــــــان

«بانک زمان» در ایران راه‌اندازی می‌شود؛ سازوکار تبادل رایگان خدمات بدون پول

«بانک زمان» در ایران راه‌اندازی می‌شود؛ سازوکار تبادل رایگان خدمات بدون پول

اکنــــونِ جامعـه ما و امـکان روایـــــــــت

اکنــــونِ جامعـه ما و امـکان روایـــــــــت

کودکـــــــــــان خط مقدم نیستند

تجربه زیسته کودکان، بازنمایی رسانه‌ای و مراقبت‌های ضروری در روزهای جنگ

کودکـــــــــــان خط مقدم نیستند

بیشترین نظر کاربران

شکاف دستمزدها در دانشگاه

شکاف دستمزدها در دانشگاه