توقف فعالیت دو واحد غیرمجاز سندبلاست در اسلامشهر به دلیل آلودگی هوا





توقف فعالیت دو واحد غیرمجاز سندبلاست در اسلامشهر به دلیل آلودگی هوا

28 مهر 1405، 13:09

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست اسلامشهر از توقف فعالیت و جمع‌آوری تجهیزات دو واحد غیرمجاز سندبلاست در بخش چهاردانگه به دلیل انتشار گردوغبار و آلودگی هوا خبر داد.

توقف فعالیت واحدهای آلاینده سندبلاست در چهاردانگه

حمیده خدنگی، رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان اسلامشهر، اعلام کرد که دو واحد غیرمجاز فعال در زمینه سندبلاست در بخش چهاردانگه، به دلیل انتشار گردوغبار و ایجاد آلودگی شدید زیست‌محیطی پلمب شدند. این اقدام پس از پیگیری‌های قانونی، صدور اخطاریه‌های متعدد و بی‌توجهی متصدیان به ضوابط زیست‌محیطی اجرایی شد.

برخورد قاطع با فعالیت‌های غیرمجاز صنعتی

خدنگی با تأکید بر اینکه شناسایی واحدهای آلاینده و رفع آلودگی آن‌ها از اولویت‌های نظارتی محیط‌زیست است، تصریح کرد که تجهیزات این واحدهای متخلف جمع‌آوری شده است. وی هشدار داد که در صورت تداوم فعالیت‌های مغایر با قانون، توقف فعالیت سایر واحدهای آلاینده بدون اغماض در دستور کار قرار می‌گیرد.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *