کشف ۲۲۲ قبضه سلاح جنگی و شکاری غیرمجاز در استان خوزستان





کشف ۲۲۲ قبضه سلاح جنگی و شکاری غیرمجاز در استان خوزستان

26 مهر 1405، 15:45

فرماندهی انتظامی استان خوزستان از کشف ۲۲۲ قبضه سلاح غیرمجاز جنگی و شکاری به همراه بیش از ۲ هزار فشنگ و دستگیری ۱۴۹ متهم در جریان چند عملیات هماهنگ پلیسی خبر داد.

آمار سلاح‌ها و مهمات توقیف‌شده در خوزستان

سردار سید محمود میرفیضی، فرمانده انتظامی استان خوزستان، اعلام کرد که مأموران پلیس در جریان بازرسی از نشانگاه‌های نگهداری سلاح و مهمات، ۲۲۲ قبضه سلاح غیرمجاز کشف کردند. این کشفیات شامل ۶۵ قبضه سلاح جنگی و ۱۵۷ قبضه سلاح شکاری به همراه ۲ هزار و ۱۴۸ عدد فشنگ مربوطه بوده است.

دستگیری ۱۴۹ متهم و سوابق عملیاتی مقابله با قاچاق سلاح

در جریان این عملیات‌ها، ۱۴۹ نفر به اتهام نگهداری و قاچاق سلاح و مهمات دستگیر و به مراجع قضائی تحویل داده شدند. پیش از این عملیات نیز فرماندهی انتظامی خوزستان از انهدام ۲۰ باند قاچاق و توقیف یک هزار و ۷۵۰ قبضه سلاح غیرمجاز طی ۹ مرحله عملیات در سطح استان گزارش داده بود.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *