کشف ۸۰ قطعه پرنده وحشی در عملیات پلیس شهرضا





کشف ۸۰ قطعه پرنده وحشی در عملیات پلیس شهرضا

19 مهر 1405، 10:53

مأموران انتظامی شهرستان شهرضا در بازرسی از دو خودروی سواری در ایستگاه بازرسی شهید امامی، ۸۰ قطعه پرنده وحشی از نوع «طرقه» را کشف و دو متهم را در این رابطه دستگیر کردند. پرندگان مکشوفه جهت طی مراحل قانونی به اداره حفاظت محیط زیست تحویل داده شدند.

توقیف محموله غیرمجاز در ایستگاه شهید امامی

سرهنگ شکرالله پورخاقان، فرمانده انتظامی شهرستان شهرضا، در تشریح جزئیات این عملیات اظهار داشت که مأموران انتظامی در جریان کنترل خودروهای عبوری در ایستگاه بازرسی شهید امامی، به دو دستگاه خودروی سواری پراید مشکوک شده و آن‌ها را متوقف کردند. در بازرسی دقیق از این خودروها، ۸۰ قطعه پرنده وحشی از نوع طرقه کشف و ضبط شد.

تحویل پرندگان به حفاظت محیط زیست

پس از هماهنگی با مقام قضایی، متهمان دستگیر شده و پرندگان کشف‌شده برای انجام اقدامات قانونی و ارزیابی وضعیت سلامت جهت بازگشت به طبیعت، به مأموران سازمان حفاظت محیط زیست تحویل داده شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان شهرضا ضمن تأکید بر ضرورت صیانت از حیات‌وحش و گونه‌های جانوری، از شهروندان درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه شکار، حمل یا خریدوفروش غیرمجاز حیوانات وحشی، موضوع را فوراً از طریق شماره ۱۱۰ به پلیس گزارش دهند.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *