تخریب ۲۰ کوخه و کشف ۱۰ بهله دلیجه در غرب استان هرمزگان





تخریب ۲۰ کوخه و کشف ۱۰ بهله دلیجه در غرب استان هرمزگان

18 مهر 1405، 10:27

فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست هرمزگان از کشف و ضبط ۱۰ بهله دلیجه، ۲۵ قطعه قمری و ۱۹ قطعه بلبل خرما همراه با تخریب ۲۰ باب کوخه زنده‌گیری پرندگان شکاری در جریان پایش‌های اخیر در غرب این استان خبر داد.

کشف ادوات صید و پرندگان شکاری در غرب هرمزگان

کاظم شریفی، فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست هرمزگان، اعلام کرد مأموران این یگان طی چند مأموریت در غرب استان موفق به تخریب ۲۰ باب کوخه (حفره و دامگاه زنده‌گیری پرندگان شکاری) شدند. در جریان این اقدامات، ۱۰ بهله پرنده شکاری از نوع دلیجه، ۲۵ قطعه پرنده وحشی قمری و ۱۹ قطعه بلبل خرما کشف و ضبط شد.

بررسی سلامت و بازگشت به زیستگاه

به گفته شریفی، پرندگان کشف‌شده پس از بررسی‌های اولیه دامپزشکی و تأیید سلامت، در زیستگاه‌های طبیعی استان رهاسازی می‌شوند. وی افزود پایش مناطق از طریق گشت‌های واکنش سریع، دیده‌بانی‌های ثابت و سیار و گشت‌های پهپادی به‌صورت مستمر در حال انجام است و شهروندان می‌توانند گزارش‌های تخلف را به سامانه تلفنی ۱۵۴۰ اعلام کنند.

پیامدهای بوم‌شناختی صید پرندگان شکاری

پرندگان شکاری با قرار داشتن در رأس زنجیره غذایی، نقش کنترل‌کننده طبیعی در جمعیت جوندگان، خزندگان، حشرات آفت‌زا و پرندگان دانه‌خوار دارند؛ کاهش جمعیت این گونه‌ها بر اثر صید غیرمجاز، موجب برهم‌خوردن تعادل اکوسیستم و طغیان آفات در اراضی کشاورزی و نخلستان‌ها می‌شود.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *