دستگیری شکارچیان غیرمجاز و کشف سلاح در پناهگاه حیات وحش بختگان





دستگیری شکارچیان غیرمجاز و کشف سلاح در پناهگاه حیات وحش بختگان

4 مهر 1405، 10:23

مأموران یگان حفاظت پارک ملی بختگان در جریان گشت‌زنی در محدوده پناهگاه حیات وحش، دو متخلف شکار را دستگیر کردند که از آنان یک قبضه سلاح ساچمه‌زنی غیرمجاز و لاشه دو قطعه کبک کشف شد.

بازداشت دو متخلف شکار در حریم پناهگاه حیات وحش بختگان

به گزارش پیام ما به نقل از اداره کل حفاظت محیط زیست فارس، رامین پریسایی، رئیس پارک ملی بختگان، از برخورد با متخلفان صید و شکار در این منطقه خبر داد. مأموران یگان حفاظت ظهر پنجشنبه ۲۷ شهریورماه ۱۴۰۵، حین اجرای عملیات پایش و کنترل در محدوده پناهگاه حیات وحش بختگان، این دو نفر را شناسایی و توقیف کردند.

توقیف سلاح ساچمه‌زنی و انتقال پرونده به مرجع قضایی

در بازرسی از متخلفان، یک قبضه اسلحه ساچمه‌زنی غیرمجاز به همراه لاشه دو قطعه کبک کشف و ضبط شد. پریسایی با اشاره به تنظیم صورت‌جلسه تخلف در محل، اعلام کرد پرونده متهمان برای رسیدگی قانونی به مراجع قضایی ارجاع شده است. وی همچنین تداوم نظارت‌های میدانی را بخش اصلی برنامه حفاظت از تنوع زیستی پارک ملی و پناهگاه حیات وحش بختگان دانست.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *