دستگیری متخلفان شروع به شکار در منطقه شکارممنوع پالیزان مراوه تپه





دستگیری متخلفان شروع به شکار در منطقه شکارممنوع پالیزان مراوه تپه

۳۱ مرداد ۱۴۰۵، ۱۵:۵۱

یگان حفاظت محیط‌زیست شهرستان مراوه تپه موفق شد دو متخلف را که با استفاده از ادوات شکار قصد فعالیت غیرقانونی در منطقه شکارممنوع پالیزان را داشتند، پیش از اقدام به شکار شناسایی و دستگیر کند.

مقابله با تخلفات شکار در منطقه حفاظت‌شده پالیزان

اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان مراوه تپه با هدف صیانت از تنوع زیستی، نظارت بر مناطق تحت مدیریت خود را تشدید کرده است. در همین راستا، نیروهای یگان حفاظت این شهرستان در گشت‌زنی‌های میدانی روز جمعه، موفق به شناسایی و توقف فعالیت دو متخلف در منطقه شکارممنوع پالیزان شدند.

جزئیات کشفیات از متخلفان

الهام بهرامه، رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست مراوه تپه، با اعلام این خبر توضیح داد: «این افراد با استفاده از پرده‌های استتار و توله شکاری، در حال آماده‌سازی برای شکار پرندگان بودند که با هوشیاری مأموران یگان حفاظت غافلگیر شدند.»

از این متخلفان دو قبضه سلاح شکاری مجاز، ۱۹ تیر فشنگ ساچمه‌زنی و یک قبضه چاقو کشف و ضبط شد. طبق روال قانونی، پرونده این تخلف تنظیم و برای رسیدگی‌های قضایی به مراجع قانونی ارجاع داده شده است.

تأکید بر حفاظت از زیست‌بوم منطقه

بهرامه با تأکید بر اهمیت منطقه شکارممنوع پالیزان برای حیات وحش منطقه، خاطرنشان کرد که گشت‌زنی‌های مداوم در این عرصه‌ها با هدف جلوگیری از هرگونه فعالیت غیرقانونی ادامه خواهد داشت. وی افزود که حفاظت از محیط‌زیست و گونه‌های جانوری، پیش‌شرط توسعه پایدار در این منطقه است و با هرگونه اقدام غیرقانونی که منجر به تخریب یا تهدید زیست‌بوم شود، طبق قانون برخورد قاطع صورت خواهد گرفت.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *