همه ایرانیان وام ۳۰ میلیون تومانی می گیرند





همه ایرانیان وام ۳۰ میلیون تومانی می گیرند

۳ بهمن ۱۴۰۴، ۱۳:۲۲

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: ۳ صندوق ارزی با کارکرد مشابه صندوق‌های درآمد ثابت به زودی در بورس فعال می‌شوند که به سرمایه‌گذاران سود ارزی می‌دهند.

به گزارش پیام ما سیدعلی مدنی‌زاده در گفت‌وگو با ایرنا درباره جزئیات فعالیت صندوق‌های ارزی تأکید کرد: این صندوق‌ها مشابه صندوق‌های درآمد ثابت بوده و در بازار سرمایه تشکیل می‌شوند ولی با درآمد ثابت ارزی هستند که اجرای آن نهایی شده است.

وی افزود: مجوزهای مربوطه به ۳ صندوق داده شده و ظرف چند روز آینده در بازار سرمایه کار خود را آغاز خواهند کرد. ولی جزییات را سازمان بورس توضیح می‌دهد.

وزیر اقتصاد گفت: این صندوق‌ها ارز در اختیار مردم را اعم از اسکناس و حواله جمع‌آوری کرده و به دارندگان واحدهای سرمایه‌گذاریِ این صندوق‌ها، سود ارزی می‌دهد. همه مردم می‌توانند در این صندوق‌ها سرمایه‌گذاری کنند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با تاکید بر اینکه طرح اعتبار ملی ایرانیان برای همه مردم در نظر گرفته شده، اجرای این طرح برای فرهنگیان و کارکنان وزارت آموزش و پرورش را آزمایشی عنوان کرد و توضیح داد: با همکاری بانک ملی و ۳ بانک دیگر اجرای طرح اعتبار ملی ایرانیان آغاز شده و سایر بانک‌ها نیز به مرور افزوده می‌شوند.

مدنی‌زاده اظهار داشت: این طرح روش جدیدی است که به جای اعطای تسهیلات نقدی، اعتبار بلندمدتی را بین ۶ ماه تا یک سال در اختیار خانوارها قرار می‌دهد؛ خانوارها ۶ ماه فرصت دارند تا این تسهیلات را بازپرداخت کنند و به هر میزانی که اقساط آن بازپرداخت شود، مجددا شارژ می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: مردم می‌توانند با چند کلیک ساده به اعتبار مورد نظر دسترسی پیدا کنند و نیازی به مراجعه به بانک و ارائه ضامن و دسته چک ندارند بلکه بر اساس خوش‌حسابی افراد اعتبار تخصیص و به مرور افژایش می‌یابد.

به گفته وزیر اقتصاد، این طرح با جامعه فرهنگیان و معلمان آغاز شده؛ رقم در نظر گرفته شده اولیه برای همه مردم ۳۰ میلیون تومان است اما برای معلمان این رقم ۱۰۰ میلیون تومان خواهد بود.

مدنی‌زاده درباره سامانه فکتورینگ گفت: این موضوع و موارد دیگر را در اتاق عملیات وزارت اقتصاد به طور روزانه پیگیری می‌کنیم تعدد مسایل تحت پیگیری بسیار زیاد است ولی از امروز طرح اعتبار ملی ایرانیان راه‌اندازی شد.

مرکز مولدسازی از سازمان خصوصی‌سازی جدا می‌شود

وی در خصوص مولدسازی اظهار داشت: مصوبه مولدسازی ۳ سال پیش در شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به تصویب رسیده بود؛ اصلاحات این مصوبه را انجام داده‌ایم و به شورای عالی سران قوا ارائه کرده‌ایم الان منتظر تأیید آن هستیم که به محض تأیید اصلاحات، بر اساس رویه جدید مولدسازی انجام می‌شود.

مدنی زاده افزود: علاوه بر اینکه یک اصلاح ساختار در وزارت اقتصاد صورت می‌گیرد که بر اساس آن مرکز مولدسازی توسعه می‌یابد و از سازمان خصوصی‌سازی جابه‌جا می‌شود که لایحه آن به کمیسیون اقتصادی دولت داده شده است.

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

راه پرچالش تأمین تجهیزات پزشکــی

«پیام ما» از وضعیت تأمین کالاها و اقلام موردنیاز سلامت کشور در شرایط پس از جنگ گزارش می‌دهد

راه پرچالش تأمین تجهیزات پزشکــی

۱۶ می؛ روز جهانی همزیستی مسالمت‌آمیز: ضرورتی برای جهان امروز

۱۶ می؛ روز جهانی همزیستی مسالمت‌آمیز: ضرورتی برای جهان امروز

بیانیه جمعی سازمان‌های مردم‌نهاد و فعالان حقوق کودک درباره محدودسازی اینترنت و نابرابری دیجیتال

بیانیه جمعی سازمان‌های مردم‌نهاد و فعالان حقوق کودک درباره محدودسازی اینترنت و نابرابری دیجیتال

نمایش مصرف مواد مخدر در شبکه نمایش خانگی؛ هشداری درباره تأثیر آن بر نسل جوان

هشدار یک پژوهشگر حوزه اعتیاد

نمایش مصرف مواد مخدر در شبکه نمایش خانگی؛ هشداری درباره تأثیر آن بر نسل جوان

سقوط به «سیاه‌چاله جمعیتی»

سالمندی جامعه و رشد منفی موالید سناریوهای جمعیتی آینده ایران اند

سقوط به «سیاه‌چاله جمعیتی»

«شهر بیدار»؛ از پروژه پژوهشی تا جنجال سیاسی

وقتی کتابِ یک مدیر شهری، میان ترازوی علم و تقویم انتخابات گیر می‌کند

«شهر بیدار»؛ از پروژه پژوهشی تا جنجال سیاسی

الهه محمدی و الناز محمدی برندگان جایزه جهانی «شجاعت در روزنامه‌نگاری» ۲۰۲۶ شدند

با اعلام بنیاد بین‌المللی زنان رسانه (IWMF) در واشنگتن؛

الهه محمدی و الناز محمدی برندگان جایزه جهانی «شجاعت در روزنامه‌نگاری» ۲۰۲۶ شدند

  هم‌خانه با صاحبخانه

  گزارش «پیام ما» از رواج پدیده اجاره آپارتمان‌های کوچکی که مالک و مستأجر اشتراکی زندگی می‌کنند؛

  هم‌خانه با صاحبخانه

اپراتور عزیز  ببخشید، ولی نه!

اپراتور عزیز ببخشید، ولی نه!

فرصتی برای مستأجـــــــران؟

فرصتی برای مستأجـــــــران؟