عراقچی به وزرای خارجه انگلیس، آلمان و فرانسه:

به هر طرف ثالثی هشدار می‌دهیم در این درگیری دخالت نکند





11 مهر 1403، 11:40

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران در تماس تلفنی با وزرای خارجه انگلیس، فرانسه آلمان و برخی کشورهای دیگر در مورد عملیات موشکی دیشب نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و تنش‌های در غزه و لبنان گفتگو کرد.

به گزارش پیام ما به نقل از جماران، در این گفتگوها، عراقچی با اشاره به بیش از دو ماه خویشتن‌داری ایران در پی حمله تروریستی اسرائیل و به شهادت رساندن شهید اسماعیل هنیه در تهران، و تداوم جنگ افروزی این رژیم در غزه و گسترش آن به خاک لبنان، گفت: جمهوری اسلامی ایران تنها از حق خود برای دفاع مشروع بر اساس ماده ۵١ منشور ملل متحد استفاده کرده و منحصرا پایگاه‌های نظامی و امنیتی رژیم صهیونسیتی را مورد هدف قرار داده است.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان در ادامه تاکید کرد: عملیات خاتمه یافته است اما اگر رژیم صهیونیستی در صدد اقدام تلافی جویانه برآید، پاسخ ما شدیدتر خواهد بود. جمهوری اسلامی ایران به دنبال تشدید تنش و جنگ نیست اگرچه از جنگ هراسی ندارد. ما به هر طرف ثالثی هشدار می‌دهیم که در این درگیری دخالت نکند.

عراقچی بار دیگر خواستار تلاش همه کشورها برای برقراری آتش‌بس و جلوگیری از حملات رژیم صهیونیستی و تشدید بیشتر تنش‌های در منطقه و به خصوص لبنان و غزه شد.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *